Kenn Rye Andersen (tv.) og Daniel Jønsson er nu ligestillede som cheftrænere for KS. Foto: Christian Fisker

Kenn Rye Andersen (tv.) og Daniel Jønsson er nu ligestillede som cheftrænere for KS. Foto: Christian Fisker

KS har nu to cheftrænere

Lederne bag KBs mandskab i Københavnsserien har besluttet at forfremme assistenttræner Daniel Jønsson til chef for holdet og ligestille ham med Kenn Rye Andersen.

”Den grundlæggende årsag til ændringen i trænerteamet ligger i at sikre et højt fokus på KS, da der i perioder er sammenfald på tidspunkter i mit job som sportslig leder i KB Mikrofodbold og som KS-træner. Desuden er det væsentligt for beslutningen, at Daniel er en talentfuld træner med store ambitioner, og at han på denne måde får mulighed for at fortsætte sin positive udvikling som træner,” siger Kenn Rye Andersen og tilføjer: 

”Derfor har vi meddelt spillertruppen, at vi for at skabe en større fleksibilitet ligestiller Daniel og mig som cheftrænere og søger en ny assistenttræner til KS-holdet. Min primære opgave bliver at sikre sammenhængen mellem udvikling og spillestil, mens Daniel i større omfang end tidligere bliver synlig i arbejdet med holdet til træning og i kamp.”

Sejren på 5-0 i den seneste kamp over Hvidovre har ikke uventet styrket den gode stemning i truppen, der altid har været der ifølge Kenn Rye Andersen.

”Vi er alle enige om at sætte fokus på fortsat udvikling af spillestilen og bygge holdet op over de næste uger, så det igen får et slagkraftigt udtryk,” fastslår han.

KS spiller næste turneringskamp på udebane på lørdag mod Politiet i Valby Idrætspark. Kampen begynder kl. 11.15.