Kjøbenhavns Boldklub søger ny assistenttræner til vores hold i Københavnsserien.

Kjøbenhavns Boldklub søger med tiltrædelse pr. den 1. januar 2019 en ny assistenttræner til i samarbejde med cheftræneren at varetage træning og kampe på klubbens hold i Københavnsserien.

Spillertruppen er bredt sammensat med både rutinerede spillere og unge spillere med udviklingspotentiale, og du vil opleve et stort potentiale for både sportslig og personlig udvikling i KB,

Vi lægger vægt på, at du er indstillet på at samarbejde med den øvrige seniorafdeling og med ungdomsafdelingen, som skal være den primære rekrutteringskilde fremadrettet.

Af samme årsag er det vigtigt, at du kan se dig selv være en del af en klub, som har taget stilling til, hvordan vi ønsker at spille fodbold, og som udvikler spillere derefter.

i samarbejde med cheftræneren får du mulighed for at sætte dit eget præg på hold og trup, men det er vigtigt for os, at vi danner tydelig bro fra ungdom og op til seniorafdelingen.

Vi tilbyder:

- at du bliver assistenttræner for ét af de teknisk set bedste hold i Københavnsserien

- at du får mulighed for at udvikle din fodboldfaglighed i samarbejde med KB’s veluddannede leder- og trænerstab

- at du kan sætte dit præg på et sportsligt udviklingsprojekt fra Ungdom til Senior i landets ældste fodboldklub

- at du bliver en del af en fodboldklub med stolte traditioner og med sit eget både historiske og  moderne anlæg

Vi forventer:
- en motiveret og dedikeret kandidat med god faglig tyngde
- at du er udviklingsorienteret, både ift. holdet, men også ift. den enkelte spiller.

- at du kan motivere ulønnede spillere til at udvikle sig selv og holdet
- at du er villig til at indgå i faglige samarbejder på tværs af hold og afdelinger.
- at du forstår, at resultater er væsentlige, og at langsigtet udvikling af klub, trup og koncept er væsentligere.

Er du interesseret, så send en mail til schiodtes@gmail.com med CV og en kort beskrivelse af dig selv, og hvorfor du har lyst til at blive en del af KB.

Vi afholder løbende samtaler.

På vegne af Kjøbenhavns Boldklub,

Carsten Schiødte