Heroisk indsats af svækket mandskab

Stemningen var optimistisk hos KB-spillerne inden søndagens hjemmekamp i Københavnsserien mod Tårnby – et af rækkens tophold – efter den flotte og overbevisende sejr på 5-0 over Prespa.

Et sidste øjebliksafbud fra en af holdets mest rutinerede og kreative kræfter var imidlertid en slem streg i regningen, og i sidste ende havde det betydning for gæsternes sejr på 2-0.

”Milan Johannsen havde problemer med baglåret, og vi fik det først opklaret så sent, at det ikke var muligt at finde en afløser,” fortæller cheftræner Daniel Jønsson, som selv i forvejen var sat på bænken som udskiftningsspiller.

En lille snes minutter før tid kom han oven i købet i kamp i stedet for den småskadede Kristian Bo Andersen, og da lynhurtige Peter Dokic Olsen heller ikke var helt i orden, var det et svækket KB-mandskab, der prøvede at tage kampen op med et velorganiseret Tårnby-hold, som efter eget udsagn satser på oprykning til Danmarksserien.

Trods nederlaget er Daniel Jønsson fyldt med roser over spillernes indsats.

”De kæmpede godt. Ikke mindst defensivt. Tårnby havde bolden mest, men fik ikke de store scoringsmuligheder. Det frustrerede dem, og jeg syntes, vi var godt med efter første halvleg.”

Så kom de kedelige meldinger fra Andersen og Olsen, men holdet tabte ikke modet, og godt et kvarter efter pausen var KB tæt på at komme i front ved unge Cömert Aga Öcal, som i kampen mod Prespa scorede tre gange.

”Det var en stor chance, men Tårnbys målmand præsterede en flot redning,” sukker Daniel Jønsson.

I stedet fik Tårnby scoret til 1-0 umiddelbart efter. Det betød, at KBerne måtte satse på en udligning, og det gav bagslag tre minutter før tid, da gæsterne øgede til slutresultatet 2-0.

”Der er ingen tvivl om, at Tårnby fortjente at vinde, men havde vi haft lidt mere held i sprøjten, kunne vi måske have fået det ene point,” mener KBs cheftræner.

Næste opgave er på lørdag på udebane mod oprykkerne fra B 1903, der i tabellen er placeret lige under KB. På forhånd er Daniel Jønsson fortrøstningsfuld.

”Selv om resultaterne i denne runde ikke flaskede sig for os, er jeg optimistisk, for vi kan også benytte nogle af de U19-spillere, der gjorde det så godt mod Prespa,” siger han.

Hvis de rutinerede kræfter samtidig er skadefrie, ser det ikke så tosset ud. Kampen mod B 1903 spilles på Lyngbyvej 270, og den begynder kl. 13.00.

Sådan gik det

1. oktober: KB – Tårnby 0-2 (0-0)
    Mål: 0-1 Patrick Sandby Knudsen (63), 0-2 Martin Skov Hæstrup (87)
    KB: Max Christensen – Stefan Sørensen, Ali Aoullay, Peter Rønning, Kristian Bo Andersen, Nikolaj Læsøe, Cömert Aga Öcal, Matti Woiremose Stampe, Lamin Kamara, Daniel Jønsson, Jonathan Grumme (anfører), Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen