Første hjemmekamp bliver mod FB

I næste uge tager KBs mandskab i Københavnsserien hul på forberedelserne til den kommende sæson.
Turneringen begynder om en måned, og DBU København har netop offentliggjort efterårets program.
KBerne begynder på udebane mod Skjold, hvorefter der er hjemmekamp og lokalopgør mod FB i Frederiksberg Idrætspark.
Da de to hold senest mødte hinanden, blev publikum vidner til en hæsblæsende affære. I løbet af 11 minutter i slutningen af første halvleg bragte FB sig i spidsen med 3-0, men KBerne kæmpede sig flot tilbage og klarede uafgjort 3-3 på et mål i de allersidste sekunder ved Stefan Sørensen.
En gentagelse vil bestemt være underholdende. På den anden side vil det nok være bedre for nerverne, hvis KBerne sørger for, at modstanderne ikke kommer for let til fadet som i forårets kamp.
Holdet var i forårets løb plaget af skader til flere nøglespillere, og det betød, at ikke færre end seks U19-spillere fik deres debut blandt de voksne, og flere af dem gjorde det med bravur.
Det lover godt for fremtiden. I forhold til sidste sæson er Union (oprykker til Danmarksserien), Jægersborg og Sundby (nedrykkere til serie 1) afløst af B 1903, Husum og PI (Politiets Idrætsforening).

Efterårets program

1. august, kl. 13.00: Skjold – KB
  1. august, kl. 19.30: KB – FB
  1. august, kl. 20.00: HB – KB
  1. september, kl. 16.15: KB - Hvidovre
  1. september, kl. 13.00: PI – KB
  1. september, kl. 15.15: Føroyar – KB
  1. september, kl. 15.30: KB – Rønne
  1. september, kl. 19.30: Prespa – KB
  1. oktober, kl. 13.30: KB - Tårnby FF
  1. oktober, kl. 13.00: B 1903 – KB
  1. oktober, kl. 13.45: KB – KFUM
  1. oktober, kl. 18.30: Husum – KB
  1. november, kl. 15.30: KB - NB Bornholm
Stefan Sørensen (yderst th.) sørgede for målet, da KB i forårets hjemmekamp mod FB spillede uafgjort 3-3. De to lokalrivaler mødes igen 22. august.

Inden turneringen starter er der planlagt 2 træningskampe:

Lørdag d. 4. august kl. 10.45 HB - KB, Kunstbanen i Fælledparken

Lørdag d. 11. august kl. 13.00 KB - Ringsted, KB. Kunst 3