Fodboldpasset er landet

Alle spillere, trænere, klubledere m.fl. har nu fået tildelt deres personlige fodboldpas, som de skal aktivere. Nedenfor kan I se, hvordan I skal forholde jer.

Pr. 1. august skal ALLE fodboldspillere have aktiveret deres fodboldpas for at kunne spille fodbold i DBU og lokalunionernes rækker. Det skal de, for at vi er sikre på, at de er blevet oplyst om, hvordan deres data opbevares og behandles af såvel lokalunionen som jeres klub. Det skal gøres som konsekvens af stramningerne i databeskyttelsesloven.

/// SÅDAN AKTIVERES FODBOLDPASSET

Fodboldpasset kan aktiveres her:

1. Driblr
    Driblr er vores nye GRATIS spillerapp, hvor spillere også finder andre spændende ting, som f.eks. deres statistikker. Driblr kan downloades i App Store og Google Play.
  2. Fodbold app'en - Den med DBU-logo
  3. Mit DBU - Login i toppen af DBU's eller lokalunionernes hjemmeside

Alle steder bliver man efter login mødt af et afsnit med Vilkår & Betingelser, og Fodboldpasset aktiveres, når man har accepteret disse.

/// SÆRLIGT OM PORTRÆTBILLEDER

I Fodboldpassset bliver man også bedt om at tage stilling til tilladelse vedr. visning af billeder på DBU’s og klubbens platforme (klubber som anvender Klub-CMS). Hvis I anvender Klub-CMS til jeres klubhjemmeside, er  portrætbilleder blevet skjult automatisk. De vises automatisk igen, når personen har givet sit samtykke.

Se video og læs mere