De danske oldboys-mestre - for femte gang i træk. Foto: fck.dk

De danske oldboys-mestre - for femte gang i træk. Foto: fck.dk

En herlig fodboldlørdag

Det blev en herlig fodboldlørdag – set med KB-øjne. Først snuppede klubbens ”gamle drenge” deres femte DM-guld i træk, og dernæst vandt københavnsserieholdet hjemmekampen mod NB Bornholm med 1-0.

DM-finalen blev spillet i Odense, hvor AC Odense som så ofte før var modstanderen. Efter den ordinære spilletids to gange 35 minutter var der ikke scoret, men i de 20 minutters forlængelse af opgøret lykkedes det for KBerne at score to gange.

Sådan gik det

  1. november: AC Odense – KB 0-2
    Mål: 0-1 Clement Cliford (74), 0-2 Mikkel Vittrup (88)
    KB: Jesper Christiansen - Søren Martinussen, Mikkel Vittrup, Michael Gravgaard, Thorkild Nielsen - Per Krøldrup, Adam Geertsen - Lars Jacobsen, Daniel Jensen, Martin Dons - Clement Cliford

Reserver: Kim Palm, Bjarke Vind og Lasse Lauth

Læs et udførligt referat af finalen her.

Kenn Rye Andersen (tv.) og Daniel Jønsson øvede fri- og hjørnespark med KS-spillerne. Foto: Christian Fisker

Kenn Rye Andersen (tv.) og Daniel Jønsson øvede fri- og hjørnespark med KS-spillerne. Foto: Christian Fisker

Til kampen på hjemmebane mod NB Bornholm i Københavnsserien havde KBerne en pæn portion selvtillid med i bagagen efter den flotte sejr på 3-2 over Husum i forrige runde.

Det var dog svært at se på spillet i de første 45 minutter.

”Jeg tror, det er den dårligste første halvleg, vi har spillet i efteråret, men heldigvis var NB Bornholm ikke meget bedre,” lyder det fra den ene af KBs cheftrænere, Daniel Jønsson.

Eneste lyspunkt var Sebastian Kaalunds fremragende frisparksmål lige før pausen.

”Ja, det var godt, at Kenn (Rye Andersen, red.) og jeg besluttede, at vi skulle øve frispark og hjørnespark til træningen to dage før,” siger Daniel Jønsson med et slet skjult grin.

Efter pausen blev KB-spillet langt bedre, og anfører Jonathan Grumme burde have afgjort opgøret, da han fik en fri hovedstødschance efter et fornemt oplæg af Andreas Tolman.

”Det ærgrer mig, at vi ikke vandt med større cifre, men ellers vil jeg rose gutterne for en flot holdindsats. Især glæder det mig, at vores forsvar formåede at spille til nul,” siger Daniel Jønsson og ser frem til årets sidste opgave i turneringen.

Det er endnu en kamp på hjemmebane – mod Rønne lørdag den 17. november klokken 15.30 i Frederiksberg Idrætspark.

Sådan gik det

  1. november: KB – NB Bornholm 1-0 (1-0)
    Mål: 1-0 Sebastian Kaalund (45)
    KB: Max Christensen – Stefan Sørensen, Mikkel Nygaard, Andreas Tolman, Peter Rønning, Milan Johannsen, Cömert Aga Öcal, Nikolaj Læsøe, Matti Woiremose Stampe, Ali Aoullay, Jonathan Grumme (anfører), Sebastian Woidemann, Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen

 

Se stillingen i Københavnsserien her.

Se TV2 Bornholms reportage her med bl.a. Balles frisparksmål