Drømmestart endte som mareridt

Trods en drømmestart med en hurtig scoring endte en solbeskinnet og varm eftermiddag i Fælledparken med, at KBs mandskab i Københavnsserien tabte udekampen mod Skjold med 1-2.

På forhånd så mulighederne for en KB-gevinst langt fra optimale ud. Afbud og skader i hobetal medførte, at trænerteamet, Kenn Rye Andersen og Daniel Jønsson, måtte rokere voldsomt med de brikker, der var til rådighed, og det betød også, at to U19-spillere fik lejlighed til at vise deres færdigheder, og det gjorde både Andreas Caspersen og Mathias Gonzalez fortræffeligt.

Selvom det langt fra var uvejr, begyndte KB kampen som lyn fra en klar himmel, og efter bare fire minutter scorede Matti Woiremose Stampe sit tredje mål i to kampe. Flot spil i venstre side afsluttede Peter Dokic Olsen med et sideskift til kaptajn Stefan Sørensen, der smækkede bolden ind i panden på Matti Woiremose Stampe, som i to forsøg fik kuglen skubbet over stregen. 

Ellers var det en chancefattig første halvleg, hvor KBerne havde styr på begivenhederne i modsætning til dommer Lars Møller Hansen, der tillod meget fysisk spil. Det var muligvis årsag til, at Christian Soelberg måtte udgå i pausen med en skade, og at KBs trænerteam var tvunget til nye rokeringer. 

De to debutanter, Mathias Gonzalez (tv.) og Andreas Caspersen.

De to debutanter, Mathias Gonzalez (tv.) og Andreas Caspersen.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med i kampen og havde flere nærgående forsøg, men udligningen efter en halv snes minutter kom efter et kæmpe frispark, der ikke blev dømt. Det udnyttede et par Skjold-spillere til at komme helt fri foran KBs mål, hvor Mahir Lisakovic var chanceløs.  

Sjovt nok betød scoringen, at KB atter blev toneangivende, men de store chancer udeblev. Mod slutningen var gæsterne tæt på i et par tilfælde, men i stedet gik det stik modsat, da Skjold udnyttede en forsvarsfejl i de allersidste sekunder. En ellers god og solrig dag blev med et trylleslag forvandlet til mørke og dyb ærgrelse og skuffelse hos KBerne.

Spillerne får allerede på lørdag gode muligheder for at vaske det kedelige resultat væk fra hukommelsen, hvor modstanderen er naboerne og ærkerivalerne fra FB. Kampen spilles i Frederiksberg Idrætspark og begynder kl. 13.45. 

Traditionen tro er der gratis adgang, og publikum har mulighed for at købe forfriskninger – såvel vådt og tørt som koldt og varmt.

Sådan gik det

  1. maj: Skjold – KB 2-1 (0-1)
    Mål: 0-1 Matti Woiremose Stampe (4), 1-1 Simon Tingleff (55), 2-1 Armin Saronjic (90)
    KB: Mahir Lisakovic – Mikkel Nygaard, Christian Soelberg, Andreas Caspersen (debutant), Jacob Willum Rønbøg, Peter Rønning, Daniel Jønsson, Stefan Sørensen (anfører), Niclas Ehrendreich Jensen, Matti Woiremose Stampe, Mathias Gonzalez (debutant), Sebastian Kaalund, Peter Dokic Olsen, Jimmy Boye Olesen
Peter Rønning er tæt på en scoring i første halvleg.

Peter Rønning er tæt på en scoring i første halvleg.

Stefan Sørensen i duel med Skjolds målmand.

Stefan Sørensen i duel med Skjolds målmand.