Sammen med Peter Rønning er Cömert Aga Öcal (tv.) topscorer for KB i Københavnsserien – med fire fuldtræffere hver.

Sammen med Peter Rønning er Cömert Aga Öcal (tv.) topscorer for KB i Københavnsserien – med fire fuldtræffere hver.

Chance for hattrick

KBs mandskab i Københavnsserien lukker efterårssæsonen af på lørdag i hjemmekampen mod Rønne f.B.

Oprindelig skulle kampen have fundet sted den 22. september, men den blev udsat, da dårligt vejr gjorde det umuligt for bornholmerne at komme til København.

November er vejrmæssigt ikke altid den bedste måned, men i skrivende stund er der ingen fare for endnu en udsættelse. For KBerne vil det også være en ærgrelse, da holdet er inde i en god stime efter sejre i det seneste par kampe.

Tre sejre i træk har holdet endnu ikke oplevet i denne sæson, men chancen er der mod Rønne f.B, og det vil samtidig betyde en placering lige under midten i tabellen med pæn afstand til de skæbnesvangre nedrykningspladser.

Så der er al mulig grund til at dukke op i Frederiksberg Idrætspark på lørdag til kampstart klokken 15.30. For det første skal KBerne bakkes op til at få endnu en sejr, og for det andet bliver der først lejlighed til at se holdet igen i Københavnsserien om godt fire måneder.

Som sædvanlig er der gratis adgang, og som sædvanlig er det muligt at købe lækkerier til ganen – både vådt og tørt – til fornuftige priser. På gensyn i Frederiksberg Idrætspark.

Stillingen i Københavnsserien.