Bliv træner i KB
– vi satser stort på de små!

KB Fodbold er inde i en rivende udvikling, hvor vi gennem fokus på kvalitetstræning ønsker at gå fra god til bedre. Derfor har vi brug for endnu flere ambitiøse og nysgerrige trænere til vores stærke team af ung-trænere. Til visse af vores hold forventer vi, at du har erfaring og minimum DBU B1-træneruddannelse, men vi har også opgaver til dig, der er ny i faget.

I KB vil du sammen med den sportslige ledelse og vores øvrige talentfulde trænere få ansvaret for at udvikle vores klub i et miljø, hvor glæde, begejstring og læring går hånd i hånd.

Vi tilbyder:

• Løbende intern KB/FCK uddannelse og supervisionsforløb med den sportslige ledelse
  • DBU-træneruddannelse
  • Mulighed for yderligere aktiviteter indenfor f.eks. FCK Camps og FCK Skills
  • Honorarer svarende til et studiejob
  • 850 begejstrede unger og masser af frisk luft hele året

Du er:

• Begejstret for fodbold og har lyst til at udvikle dig
  • Erfaren enten som træner eller spiller
  • Positiv og anerkendende i din tilgang til børn og unge

Bliv en del af et stærkt trænerteam – Send din motiverede ansøgning allerede til sportschef Franz Dupont på fd@kb-boldklub.dk

Du er også velkommen til at kontakte vores sportsligt ansvarlige Ken Rye Andersen 3053 9698 og Thomas Lollike 4188 8210 for yderligere oplysninger om vores sportslige tilgang og dine muligheder som træner i vores miljø.