DBU Københavns turneringsafdeling har nu færdiggjort det endelige program for den kommende forårssæson.

DBU København har nu fastlagt alle kampe, og det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato. Turneringsafdeling har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/weekender. I tilfælde, hvor klubbernes ønsker ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft.

Kampe med påsat dommer:
Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via Kluboffice.

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe":
Der åbnes for redigering af klubbens hjemmekampe i Kluboffice fra lørdag den 11. februar til søndag den 12. marts 2017.

Husk at være opmærksomme på:

1.     At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.

2.     Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

Søndag den 12. marts 2017, kl. 00:00 lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Mandag den 13. marts 2017 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.

Ønsker til hjemmekampe kan rettes til fodboldkontoret på mail: fodbold@kb-boldklub.dk inden onsdag d. 8. marts