KS: På udkig efter ny træner

Per Hansen får ikke forlænget kontrakten

Af Karl Aage Dalgaard

På trods af en sejr i sidste weekend på 1-0 over lokalrivalerne fra FB har KB besluttet, at klubbens mandskab i Københavnsserien skal have ny træner efter nytår.

”Aftalen med cheftræner Per Hansen bliver ikke forlænget, når den nuværende udløber med udgangen af 2017,” oplyser KBs sportslige leder, Carsten Schiødte, og påpeger, at det er vurderingen, at det vil være gavnligt for spillertruppen med ny inspiration.

”Per skal helt oprigtigt have stor tak og anerkendelse for sin altid kompetente og 100 procent engagerede indsats for KB i de seneste to og et halvt år,” siger Carsten Schiødte, som nu skal på udkig efter en ny træner.

KB møder på lørdag Tårnby kl. 16.15 i Frederiksberg Idrætspark. De to mandskaber er placeret side om side midt i tabellen og har begge 12 point.

Da holdene senest mødte hinanden, vandt KB en underholdende affære på Vestamager Idrætsanlæg med 4-2 efter en lynføring på 2-0. En gentagelse vil ikke være dårlig, og det er KBs håb, at mange fans finder vej til Frederiksberg Idrætspark lørdag eftermiddag. Traditionen tro er der gratis adgang, og der serveres lækkerier til ganen – koldt og varmt, vådt og tørt – til publikumsvenlige priser.