KS: Lokalbrag er altid sjove

Af Karl Aage Dalgaard. Foto: Jesper Nielsen

”Det er altid sjovt at spille lokalbrag. Det er som regel kampe, hvor der bliver givet lidt mere for ikke at tabe. Det er helt sikkert en kamp, vi glæder os meget til.”

Assistenttræner for KBs hold i Københavnsserien, Daniel Jønsson, er klar i mælet inden lokalopgøret på lørdag i Frederiksberg Idrætspark mod FB. En kamp om magt, ære og håneret på Frederiksberg, men allervigtigst en kamp om point.

”Mine forventninger er, at vi gør alt, hvad vi kan for at komme tilbage på sporet med en sejr og tre point. Dog må vi bare erkende, at vi p.t. ikke har leveret det, vi ved, vi kan, og derfor må FB tage favoritrollen, hvilket også fremgår af tabellen.

Daniel Jønsson henviser til KBs seneste to kampe mod Jægersborg, der endte med et nederlag på 3-5 og hjemmekampen mandag aften mod Skjold. Den sluttede uafgjort 2-2, men KB var i fare for at tabe igen.

Gutterne fra Peter Bangs Vej fik ellers en ønskestart, da usvigeligt sikre Mikkel Knudstrup scorede på et straffespark, begået imod anfører Jonathan Grumme. En forsvarsfejl og et alt for tøvende indgreb fra målmand Mike Vu lukkede dog gæsterne tilbage i kampen, og Skjold kom på vinderkurs, da Oskar Dahl Hansen totalt uhindret headede et hjørnespark i nettet et kvarter før tid.

KBerne var ikke interesserede i endnu en match med nul point og kæmpede sig fint tilbage. Kort før tid prikkede Stefan Sørensen bolden over Skjolds målstreg efter et langt indkast fra Mikkel Knudstrup.

I de allersidste sekunder blev Jimmy Boye Olesen fældet i gæsternes straffesparksfelt, men dommer Søren Blok Silberbauer vinkede afværgende. Bagefter var holdningen i KB-lejren da også, at 2-2 var et retfærdigt resultat.

Optakten 2-2 til målet - hjørnespark forænges af Tolman

Stefan Sørensen sparker

og bolden i kassen

Nu gælder det lokalbraget.

”Senest vi spillede mod FB, blev det en seværdig affære, hvor vi var bagud 0-2 og endte med at vinde 3-2. Den energi, vilje og spillelyst er lige præcis den, jeg gerne vil finde frem igen hos drengene. Vi ved, at de besidder den. Det har de bevist flere gange, senest mod Union og HB,” siger Daniel Jønsson, der samtidig har pæn respekt for den kommende modstander.

”FB kommer med en masse energi og vilje. Senest fik de 1-1 ude mod HB. Det er et hold, der lige som os ikke vil tabe denne kamp. Det er ikke kun håneretten, vi spiller om, men også vigtigheden af at komme længere op i tabellen. De har ikke tabt i fire kampe, og deres seneste tre er endt 1-1,” fortæller han og motiverer sit mandskab.

”Vi skal ud at bevise overfor os selv, at det ikke er for sjov, der står KB på brystet af os. De 14 spillere, som bliver udtaget, skal ud at vise, at det ikke er drenge, men mænd vi sender i krig på slagmarken. Vi skal slås for de tre point. Spillet skal nok komme, når vinden peger vores vej, men det kræver, at vi tager arbejdshandskerne på.”

Daniel Jønsson har til slut følgende opfordring til KBs fans:

”Drengene har brug for alt den støtte, de kan få. Så kom op af sofaen og støt dit hold, små som store, unge som gamle.”

Kampen i Frederiksberg Idrætspark begynder kl. 13.45.

Sådan gik det

2. oktober: KB – Skjold 2-2 (1-1) Mål: 1-0 Mikkel Knudstrup (21, straffespark), 1-1 (30), 1-2 (73), 2-2 Stefan Sørensen (87) KB: Mike Vu – Andreas Tolman, Magnus Sonne, Mikkel Knudstrup, Sebastian Kaalund, Lasse Horn, Peter Rønning, Stefan Sørensen, Martin Frydensberg Thomsen, Matti Woiremose Stampe, Jimmy Boye Olesen, Jonathan Grumme, Elias A. Wirth, Peter Dokic Olsen

Stillingen
KS Herre 17/18
Nummer   Klub   Kampe   Målscore   Point
1   Union   8   28 - 9   18
2   HB   8   21 - 13   15
3   NB Bornholm   8   16 - 9   15
4   FK Prespa   8   15 - 16   13
5   Tårnby FF   8   17 - 17   12
6   FB   8   13 - 9   12
7   KFUM   8   14 - 12   11
8   Rønne f.B.   7   22 - 15   11
9   Bk. Skjold   8   16 - 16   11
10   Hvidovre IF 2   7   7 - 9   11
11   Jægersborg Bk.   7   14 - 14   10
12   KB 2   8   13 - 18   9
13   IF Føroyar   7   7 - 21   4
14   Sundby Bk.   8   3 - 28   0

FB - KB er valgt til Match of the Week på fodboldsitet, LigaBold.dk, og den danske bookmaker, Bet25.dk. Du kan følge kampen live og spille målscorerspil. Alle der tilmelder sig ”Push-notifikationer” på Bet25´s app på kampen får 50 kr. ind på deres Bet25-konto.

Se målscorerspil her: https://www.bet25.dk/kamp/1326743

Du kan se odds og følge med på livescore via Bet25´s app. Download den HER (link:https://itunes.apple.com/dk/app/bet25/id996888719?l=da&mt=8)