KS: Gnisten manglede

Af Karl Aage Dalgaard. Foto: Jesper Nielsen

”Det kan være, de stiller med et helt andet hold end dem, de har haft i de første kampe. Så vi skal være på dupperne fra første fløjt.”

Advarslen fra cheftræner Per Hansen til KBs københavnsserie-spillere inden sæsonens første hjemmekamp mod bundholdet IF Føroyar viste sig at være nytteløs.

Spillerne var ikke på dupperne fra begyndelsen, og de kom det aldrig. Den tænding og gnist, holdet havde i den svære udekamp mod Hvidovre, var totalt forsvundet, og så var der ikke noget at sige til, at opgøret sluttede med en udesejr på 2-0. En gevinst, som IF Føroyar-spillerne fejrede bagefter ved at sidde i en rundkreds på grønsværen og nyde solens stråler over Frederiksberg Idrætspark, mens KBerne lynhurtigt forduftede fra arenaen.

Første halvleg var en temmelig begivenhedsløs forestilling, hvor KB dog havde et par muligheder til at score, mens IF Føroyar virkede totalt ufarlig.

En opfordring i pausen til hjemmeholdets spillere om mere fart og spilleglæde i anden halvleg hjalp ikke, og i stedet lykkedes det for gæsterne at udnytte placeringsfejl i KB-forsvaret til at score.

Målet fik KBerne til at vågne en smule op, og håbet om at vende stillingen rundt voksede, da gæsterne fik en 10 minutters udvisning. Hjemmeholdets spillere var dog blot i overtal i to minutter, inden Martin Frydensberg Thomsen blev udvist for brok over en dommerkendelse.

Trods et pres mod Føroyar-målet formåede KB ikke at fremtvinge større chancer, og pludselig slog gæsterne kontra og scorede til 2-0 hos Robert King, der med flere redninger tidligere i halvlegen ellers havde sørget for, at hjemmeholdet stadig var med i kampen.

IF Føroyar puttede endnu en bold i KB-målet, men scoringen blev annulleret på grund af offside. Det rokkede dog ikke ved kendsgerningen, at KB led et skuffende og unødvendigt nederlag.

”Dette er en kamp, som vi hurtigt skal glemme, og så skal vi videre. Jeg forventer, at drengene kommer ud af busken og viser en trodsreaktion til næste kamp ude mod NB Bornholm, som er kommet flot fra start med ni point i fire kampe,” siger assistenttræner Daniel Jønsson. Han tilføjer:

”Det er altid svært at spille på Bornholm, og det regner jeg også med, det bliver på lørdag. Vi kender Bornholm ganske godt, og vi ved, hvordan de spiller. Vi skal ud og spille vores spil og vise, at kampen mod Føroyar var en enlig svale. Skal vi have point med hjem fra Bornholm, kræver det blod, sved og tårer, og det forventer jeg, at de 14 spillere, som kommer med, kan levere. Så kan jeg ikke bede om mere.”

 

Kampen mod NB Bornholm spilles på lørdag 9. september, klokken 14.00, på Nexø Stadion.

 

KBs næste hjemmekamp foregår fredag 15. september, klokken 19.00, i Frederiksberg Idrætspark, hvor det suveræne tophold fra Union kommer på besøg.

Færryorar clearede nemt KB´s indlæg

Færryorar clearede nemt KB´s indlæg

Noget af det nærmeste KB kom

Noget af det nærmeste KB kom

Stillingen
KS Herre 17/18
Nr.   Klub   K   Målscore   Point
1   Union   4   18 - 2   12
2   NB Bornholm   4   8 - 5   9
3   Bk. Skjold   4   6 - 3   9
4   Tårnby FF   4   4 - 10   6
5   HB   2   9 - 3   6
6   FB   4   6 - 6   6
7   KB 2   3   4 - 5   4
8   Hvidovre IF 2   3   2 - 2   4
9   KFUM   4   6 - 6   4
10   FK Prespa   4   7 - 8   4
11   Rønne f.B.   3   7 - 8   3
12   Jægersborg Bk.   4   4 - 9   3
13   IF Føroyar   3   5 - 11   3
14   Sundby Bk.   4   1 - 9   0