KS: En tom følelse i Jægersborg

Af Karl Aage Dalgaard. Foto: Jesper Nielsen

KBs mandskab i Københavnsserien kom efter et par gode hjemmekampe mod Union og HB voldsomt ned på jorden i udekampen mod Jægersborg, der vandt en målrig affære med 5-3.

Kampens første halve time tydede ellers ikke på, at det skulle blive udfaldet.

”Vi begyndte godt, og jeg tror ikke, jeg fornærmer nogen ved at påstå, at vi i de første 30 minutter havde bolden i 80 procent af tiden,” siger KBs assistenttræner Daniel Jønsson.

”Vi kom også frem til chancerne, men målene udeblev desværre,” fortsætter han.

Mangel på bonus kostede også koncentration hos KBerne, der ikke fik det nemmere, da Matti Woiremose Stampe måtte udgå med lyskeproblemer. I stedet kom Jægersborg i front efter et frispark, hvor bolden endte hos en totalt umarkeret Oliver Lindhardt, der let scorede.

Mod slutningen af første halvleg havde KB både Lasse Ramlau Kristensen og Peter Rønning udvist i 10 minutter, og det benyttede hjemmeholdet til at score til 2-0.

Store chancer i 1. halvleg

En opsang i pausen fra cheftræner Per Hansen havde ikke den ønskede virkning på KBerne. Hjemmeholdet øgede til 3-0, og gæsterne måtte ændre taktik fra 4-4-1-1 til 3-5-2 i bestræbelserne på at indhente forspringet. Andreas Tolman fik reduceret til 1-3 efter oplæg fra Sebastian Kaalund, men glæden var kort, for allerede minuttet efter scorede Jægersborg igen.

”Per og jeg kiggede på hinanden og kunne ikke tro, hvad vi var vidner til. Fire mål til Jægersborg efter lige så mange forsøg,” siger Daniel Jønsson.

Et lille kvarter før tid forlængede Magnus Sonne et hjørnespark til Lasse Ramlau Kristensen, der headede bolden i nettet til 2-4. Igen var et lille håb tændt, men det blev slukket godt fem minutter senere.

”Vi blev fanget i endnu en omstilling og kom i undertal, så en af deres spillere stod helt fri i straffesparksfeltet. Lasse (Ramlau Kristensen, red.) prøvede at bremse ham, men det endte med, at han flåede manden omkuld. Straffe til Jægersborg og rødt kort til Lasse,” forklarer KBs assistenttræner.

KB-anfører Jonathan Grumme fik pyntet på resultatet, da han sendte bolden ind i det lange hjørne efter fint oplæg fra Martin Frydensberg Thomsen. Med nederlaget er KB røget ned på tredjesidstepladsen i stillingen, og Daniel Jønsson er ikke i tvivl om, hvad den nærmeste fremtid skal bruges på.

”Det er en meget tom følelse at stå med efter sådan en kamp både som træner og spiller. Vi skal have en god snak om, hvad der gik galt mod Jægersborg. Derudover skal vi også ud og finde den gejst og vilje, vi havde i sidste sæson. Her beviste vi, at selvom det så meget sort ud, så kom vi altid tilbage, og den mentalitet skal vi ud og finde hos drengene i den kommende uge.”

KBerne får masser af tid til at slikke sårene, for næste opgave er først på mandag 2. oktober, kl. 19.30 i Frederiksberg Idrætspark, hvor Skjold kommer på besøg.

Sådan gik det

23. september: Jægersborg – KB 5-3 (2-0) Mål: 1-0 Oliver Lindhardt (32), 2-0 Oliver Lindhardt (43), 3-0 Jakob Walthers Eksing (56), 3-1 Andreas Tolman (70), 4-1 Jakob Walthers Eksing (71), 4-2 Lasse Ramlau Kristensen (77), 5-2 Oliver Lindhardt (84, straffespark), 5-3 Jonathan Grumme (87) KB: Mike Vu – Sebastian Kaalund, Magnus Sonne, Mikkel Nygaard, Andreas Tolman, Lasse Horn, Lasse Ramlau Kristensen, Stefan Sørensen, Martin Frydensberg Thomsen, Matti Woiremose Stampe, Peter Rønning, Jonathan Grumme, Elias A. Wirth, Peter Dokic Olsen

Stillingen
KS Herre 17/18