Kom i Telia Parken til en europæisk aften

F.C. København har den glæde at invitere KB til en europæisk aften i Telia Parken, torsdag den 14. september hvor vi møder Lokomotiv Moskva i den første gruppespils-kamp. Kick Off kl. 19.00

Ved tilmelding kan du få lov til at hente op til 2 billetter. Vi gør opmærksom på at der er et begrænset antal pladser, og at tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

Billetterne gælder til DFDS Familietribunen. Her kan man deltage i en masse gratis aktiviteter hvor man kan vinde præmier, få autografer af FCK spillere og møde Løven Leo.

Vi skal bede dig* om at udfylde alle nedenstående felter. Det er vigtigt at du udfylder alle felterne korrekt, specielt din e-mailadresse, da vi sender de unikke voucherkoder til din e-mail.

Når du skriver dig op i nedestående formular, tilmelder du dig samtidig vores spændende nyhedsbrev for Børn & Unge.

Du modtager dine unikke koder, tirsdag d. 12/9 inden kl. 16.00. Vi gør opmærksom på, at du skal tilmelde dig senest d. 12/9 kl. 12.00.

*Det er vigtig at det er en forælder/voksen der udfylder denne tilmeldingsformular.

Tilmeld / bestil ved at følge linket her

Bemærk dette er et tilbud fra FCK har du spørgsmål til ovenstående, bedes du kontakte FCK Kundeservice på e-mail kundeservice@fck.dk eller på tlf. +45 35 43 31 31