Kjøbenhavns Boldklub søger ny træner til Københavnsserie-holdet

Kjøbenhavns Boldklub søger pr. 1. januar 2018 en ny cheftræner til at stå i spidsen for klubbens mandskab i Københavnsserien

Truppen er solid og bred men også med udviklingspotentiale.
Vi lægger vægt på, at du er indstillet på at samarbejde med den øvrige seniorafdeling og desuden med ungdomsafdelingen, som skal være den primære rekrutteringskilde fremadrettet.

Af samme årsag er det vigtigt, at du kan se dig selv indgå i en klub, som har taget stilling til, hvordan man ønsker at spille fodbold og som udvikler spillere derefter.

Du får naturligvis mulighed for at sætte dit eget præg på hold og trup, men det er vigtigt for os, at vi danner tydelig bro fra ungdom og op til seniorafdelingen.
Vi tilbyder:

- at du bliver cheftræner for ét af de teknisk set bedste hold i Københavnsserien

- at du får mulighed for at udvikle din fodboldfaglighed i samarbejde med KB’s veluddannede leder- og trænerstab

- at du kan sætte dit store præg på et sportsligt udviklingsprojekt fra Ungdom til Senior i landets ældste fodboldklub

- at du bliver en del af en fodboldklub med stolte traditioner og sit eget både historiske og  moderne anlæg

Vi forventer: - en motiveret og dedikeret kandidat med god faglig tyngde, formentlig også A-licens, omend sidstnævnte ikke er et krav. - at du kan motivere ulønnede spillere til at udvikle sig selv og holdet - at du er villig til at indgå i faglige samarbejder på tværs af hold og afdelinger. - at du forstår, at resultater er væsentlige, men at langsigtet udvikling af klub, trup og koncept er væsentligere.
Er du interesseret, så send en mail til schiodtes@gmail.com med CV og en kort beskrivelse af dig selv, og hvorfor du har lyst til at blive en del af KB.

Vi afholder løbende samtaler

På vegne af Kjøbenhavns Boldklub,