KB Talent nyhedsbrev januar 2017

Kære alle

Godt nytår.

Med det nye modeord disruption i tankerne, så er det dejligt, at se visse ting består.  At se drengene på første træningsdag efter nytår stråle af spillelyst, selvom det er koldt som i en dybfryser.  Det fortæller at et fast holdepunkt som fodboldtræning med holdkammeraterne er holdbart. Selv i en tid, hvor individualiseret fritidstilbud vinder frem.

Vi har en stærk oplevelse af, at drengene indbyrdes relation er vigtig for deres motivation. Denne iagttagelse bliver underbygget af en ny rapport om unges syn på fællesskaber. Den viser, at børn og unge vægter deres fællesskabsrelationer højt. Højere end det ofte bliver fortalt i medierne, der fortæller om den ”egoistiske generation”. At indgå i et fællesskab kræver træning. Empati, at kunne sige til og fra over for hinanden samt værdsættelse af vores forskelligheder er kompetencer som vi træner samtidig med selve træningen.

Skills uge 7:

12.1. er sidste chance for at tilmelde sig skills i uge 7. Der er et tilbud for U10-U12.

I årgang 2005 kommer der spillere fra FCK træningen med.

Trænerdag:

I morgen indleder trænergruppen  året med en dag sammen. Her vil vi drøfte områder, som skal være centrale i 2017.

Ligesom det er en fornøjelse at se drengene på første træningsdag, så er det fedt, at trænerne bidrager til klubbens udvikling.

Foråret:

Holdene vil i løbet af januar give præcise informationer om forårets aktiviteter. Der byder på spændende ture og oplevelser.

De næste måneder står på gode træningskampe mod stærke modstandere. En lille reminder herfra om, at trænerne benytter kampene til at udvikle drengene på bedste vis. Derfor bliver successen ikke målt på resultaterne.

Jeg glæder mig til 2017 med mange sjove oplevelser i selskab med drengene, forældre og trænerne.

Med venlig hilsen

Anders