FCK Camp i efterårsferien

På FCK Weekend Camp trænes individuelle færdigheder, såsom førsteberøringer, driblinger, finter og afslutninger - og de trænes i sammenspil med medspillere. Alle får mulighed for at lære nye færdigheder eller finpudse detaljen på eksisterende færdigheder, når der skal afdribles modstandere, laves bandespil og scores mål.

TILBUD – Køb senest d. 15. oktober og spar 11 % på billet til FCK Weekend Camp d. 21.-22. oktober.

Med FCK Camp ønsker vi at give deltagerne fodboldtræning baseret på de øvelser og metoder, som F.C. København bruger i det daglige arbejde med børn og unge. Vi forventer derfor, at deltagerne er indstillede på en camp, hvor det sportslige er i ligeså høj fokus som det sociale, og at man deltager for at lære og udvikle sine fodboldfærdigheder.

Det er afgørende for F.C. København, at FCK Camp rammer bredt. FCK Camp er for alle fra årgang 2010 til 2004, piger og drenge, samt favner flere fodboldniveauer - vi matcher med andre på nærliggende niveau og alderstrin. Fælles for alle er glæden ved fodbolden.

Alle deltagere modtager flere timers kvalificeret aldersrelateret træning, frokost og frugt, et spillersæt som inkluderer t-shirt, shorts, strømper og drikkedunk, samt gavekort til FCK-kamp i Telia Parken. Vi får besøg fra spillere fra F.C. København.

(der tages forbehold for, at ændring i holdets program kan forhindre spillerbesøg.)

FCK Weekend Camp

  • Piger og drenge – årgang 2010 - 2004
  • Lørdag d. 21. okt. og søndag d. 22. okt.
  • Begge dage fra kl. 9.00 til kl. 15.00.
  • Campen foregår på KB, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg
  • Køb billet og se mere her