DBU POKALFINALE TORSDAG D. 25 MAJ 2017

KB Fodbold har hermed fornøjelsen at invitere klubbens frivillige ledere, trænere, og hjælpere og gode venner til POKAL Fodbold i Telia PARKEN mellem FC København og Brøndby IF.

Invitationen består af fodboldbillet med nummeret plads på A3 tribunen inklusiv opvarmning i form af et pre-match arrangement, hvor KB Fodbold byder på lidt grill mad og drikke, oplæg til POKAL kampen, fodbold POKAL "quiz", lodtrækning om fine præmier samt bustransport til og fra Parken.

ARRANGEMENTET AFHOLDES På KB´s ANLÆG I PILE ALLE 14 I RESTAURATION PILEN
DØRENE ÅBNES KL. 14.00
MADEN SERVERES FRA KL. 14.15
AFGANG TIL PARKEN KL. 15.45
KAMPEN SPILLES KL. 17.00

Pris pr. deltager 300 kr. (max 2 billetter pr. person). Yderligere tilkøb kan aftales via mail@kb-boldklub.dk. Tilmelding er efter først-til-mølle princippet. Billetter kan kun købes i tidsrummet 9-15.30

•          Tilmelding sker via medlemssystemet:
  •          Log ind med dit medlemsnr. og adgangskode.
             Dit medlemsnr. står på dit medlemskort. Kontoret på 38 71 41 50 (tast 1) kan være behjælpelig.
  •          Klik på "Pokalfinale" i topmenu.
  •          Udfyld formularen og gennemfør betalingen.
  •          Husk at afkrydse om du ønsker spisning og bustransport ud / hjem.
             Billetter til kampen udleveres på dagen eller efter nærmere aftale.

DEADLINE FOR TILMELDING ER FREDAG D. 19. maj 2017 KL. 14

Med sportslig hilsen