BLUE & WHITE BANNER DAY

Søndag d. 30. april kl. 16 mod Lyngby

FCK vil gerne hylde samarbejdet med deres moderklubber og inviterer derfor KBs medlemmer til Blue & White Banner Day.

Dette er dagen, hvor FCK ønsker, at så mange som muligt kommer og skaber en god kulisse. Bemærk at billetterne er til et område med ”free seating” Se mere om den spændende dag her.

Billetter
I bestiller billetterne via linket her og får tilsendt voucherkoder, som giver adgang til op til 4 billetter.

• Frist for tilmelding er onsdag d. 26. april kl. 12.00.
  • Man modtager en mail med sine unikke rabatkoder samt guide til indløsning senest torsdag d. 27. april kl. 16.00

Bemærk; man skal altså ikke hente billetterne i KBs administration, I får voucherkoden samt et link tilsendt til den e-mail, I oplyser ved bestilling, hvorefter I downloader billetterne og printer dem ud.