TURNERINGSPROGRAMMET FOR EFTERÅRET

DBU København har nu fastlagt turneringskampe, og det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato. Turneringsafdelingen har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/ weekender.

I tilfælde, hvor klubbernes ønsker desværre ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft. Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser.

Kampe med påsat dommer:  Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via Kluboffice iht. gældende regler. Den elektronisk flytteformular er nedlagt pr. 1. juli 2015.

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe": Der åbnes for redigering af klubbens hjemmekampe i KlubOffice fredag den 15. juli 2016.

Husk at være opmærksomme på:

1. Solnedgangstider. når I fastsætter jeres kampe, så tjek solnedgangstiderne. De kan findes via DBU Københavns hjemmeside  på forsiden.
  2. At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.
  3. Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

Søndag den 7. august 2016, kl. 00:00 lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Fra mandag den 8. august 2016 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.

KB´s dommerløse kampe er blevet lagt. Ønsker til ændring af kamptider kan sendes til Jesper Nielsen på mail: fodbold@kb-boldklub.dk senest tirsdag d. 2. august. Bemærk at kampene i første omgang ikke kan flyttes væk fra den uge, hvor de er lagt. Det kan først ske efter 8.august efter aftale med/godkendelse af modstanderne.