Offentliggørelse af turneringsprogram - forår 2016

DBU Københavns turneringsafdeling har nu færdiggjort det endelige program for den kommende forårssæson.


DBU København har nu fastlagt alle kampe, og det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato. Turneringsafdeling har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/weekender. I tilfælde, hvor klubbernes ønsker ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft.

Kampe med påsat dommer: 
Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via Kluboffice.

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe":
Der åbnes for redigering af klubbens hjemmekampe i Kluboffice fra lørdag den 20. februar til den 13. marts 2016.

Husk at være opmærksomme på:

Solnedgangstiderne når I fastsætter jeres kampe. Solnedgangstiderne kan tjekkes via DBU Københavns hjemmeside - her.

  1. At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.
  2. Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.


Søndag den 13. marts 2016, kl. 00:00
 lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Mandag den 14. marts 2016 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.

Klubber, der er hjemmehørende i Valby IP, Kløvermarken og Ryparken skal bemærke følgende:

Man kan og må IKKE selv fastlægge kampe fra U11 ungdom og ældre uden om DBU København. I givet dette sker alligevel, kan DBU København ikke garantere, at den pågældende bane er til rådighed eller er optaget af anden kamp og hjemmeholdet risikere almindeligvis at blive taberdømt.

Dette betyder beklageligvis også, at dommerløse hjemmekampe heller ikke må flyttes via Kluboffice, men skal ske via henvendelse til DBU København.

Årsagen er naturligvis den ændrede procedure for planlægning af turnerings- og pokalkampe, der trådte i kraft 1. januar 2011. Samtlige turnerings- og pokalkampe SKAL fastlægges af DBU København helt ned til banenr.  

Klubberne bedes bemærke, at det kun er de officielle kontaktpersoner, der kan rette henvendelse til DBU Københavns administration i forbindelse med turneringsplanerne. Derfor bedes spillere, forældre, trænere og holdledere gå igennem deres klub officielle kontaktpersoner. 

KB´s dommerløse kampe vil blive lagt i uge 8 (evt. 9). Ønsker til kamptider kan sendes til Jesper Nielsen på mail: fodbold@kb-boldklub.dk senest 1. marts. Bemærk at kampene i første omgang ikke kan flyttes væk fra den uge,
hvor de er lagt.