Nyhedsbrev september 25.8.16

“Individualiseringen er kommet for at blive … den skænker et stadig større antal mennesker en hidtil uhørt frihed til at eksperimentere, men den pålægger dem også den opgave at forholde sig til konsekvenserne af disse eksperimenter” , Bauman, Flydende Modernitet , (side 53).

Den polske sociolog Zigmunt Bauman har et meget kritisk blik for nutidens fællesskaber. Han beskriver, hvordan forpligtende fællesskaber ikke findes blandt mennesker i dag. Derimod optræder personer ud fra egne interesser.  Så det at indgå i et fællesskab betyder ikke, at man tager hensyn til de andre. Fællesskabet bliver kun brugt som et instrument til egen succes.

Det er heldigvis ikke det, som vi oplever blandt drengene i klubben. De ser ikke hinanden ud fra en egennyttig tankegang. Derimod ser de hinanden som gode “legekammerater”, der har samme passion for sporten.

Trænerne gør meget for at skabe et relationelt stærkt fællesskab på holdene. Fx. har U12 og U13 været på rundvisning i Parken. U10 og U11 skaber ligeledes en fælles social ramme på holdene. I forældre er vigtige, således at drengene forstår de normer, som de skal efterleve på holdene.

Kalender
Vi planlægger at lave en KB Talent kalender for 2017, som familier kan købe til jul, Eid etc.

I må derfor gerne sende jeres bedste billeder til pelskee@yahoo.dk, gerne med wetransfer.com, hvis de er i høj opløsning.

Ture, kampe og Skills
U13 holdet havde en lærerig tur til Bierbeek. Vi spillede mod stærke hold. Det var positivt, at drengene arbejder med den nye træningsstil. Det er afgørende, når vi rejser, at vi også møder hold, som er lidt bedre end os. På den vis udvider drengene deres horisont og spillemæssige evner.

U11 og U12 rejser til Århus i denne weekend og til Hamborg fra 9.-11. september.

Husk at betale for turene via halbooking.

Vi forsøger at finde gode modstandere til vores U10 hold, men det er svært at finde U11 hold, der vil spille mod et U10 hold. Desværre. Vi planlægger dog at tilmelde holdet til U11 stævner efter sæsonen.

Der er frist for tilmelding til Skills i efterårsferien den 15.9. Vi håber, at der er mange fra U10/11/12, der deltager.

Træneruddannelse
Vores dygtige trænere starter den interne uddannelse i dag. I årets udgave kommer de til at arbejde procesorienteret med løbende opgaver fra gang til gang. Det er fantastisk, at trænerne afsætter tid, således vi i fællesskab udvikler drengene.

Vi er alle glade for den nye struktur, hvor drengene har faste holdtrænere. Det løfter træningen, og det samme gør de nye rebounders og de gamle M-stations.

Anders