KS-serien startede den nye sæson med en svær udekamp mod sidste sæsons nr. 3 og oprykningsfavoritter fra Prespa.  Med fem debutanter leverede holdet en flot indsats som tegner lovende for den kommende sæson.
KB startede fint og kunne være kommet foran allerede i det første minut da Grumme var kommet alene med Prespas keeper, som klarede. Prespa var tæt på efter 5 minutter med et frit hovedstød. Efterhånden som halvlegen skred frem kom Prespa til at sidde på spillet, dog uden at skabe chancer, men de kom foran efter 28 minutter, da KB-forsvaret clearede bolden for dårligt. Ærgerligt da forsvaret ellers stod godt. Efter målet kom KB godt med i kampen og skabte et par store chancer i de sidste minutter,

Stor chance i 1. halvleg

Borum udligner til 1-1

KB kommer godt ud til 2. halvleg og overtager styringen af kampen og skaber gode muligheder og efter 54. minutter udligner Borum på et godt hovedstød. Det ser godt ud og Prespa begynder at se lidt trætte. Peter Olsen er tæt på føringsmålet med en afslutning på overliggeren efter 65 minutter, men scoringen udebliver. I mod slutningen får Dia et gult kort da han stopper et kontraangreb, det betyder KB må spille med en mand i undertal de sidste 8 minutter. Prespa forsøger at lægge lidt pres på men KB står solidt og kan på et kontra angreb bringe sig fortjent foran 2-1 ved Matti.

Grumme tæt på 2-1 målet

Et lille straffe måske

Så troede vi at sejren var i hus, det troede spillerne måske også. Lidt ukoncentration og dårlig clearing gav Prespa chansen for udligning, og på et skud udefra som snød Mike i målet blev det 2-2. Ærgerligt - ærgerlidt !. I kampens sidste minut fik Horn og en Prespaspiller det gule kort efter lidt tumult ved et hjørnespark.
2-2 sluttede det og på trods af de mistede point var det en indsats der lover godt for de kommende kampe. Næste kamp er hjemme mod Tårnby FF lørdag d. 20. august kl. 13.15 på Fr.berg IP.

Pres i Prespas felt

Matti scorer til 2-1