KS: Lokalrivalerne blev sat på plads

Af Karl Aage Dalgaard. Foto: Jesper Nielsen

FB var vært, men KB var husets herre, da de to naboer tørnede sammen i Københavnsserien. Fra kampens begyndelse dominerede sidstnævnte, og selv en føring til hjemmeholdet rystede ikke KBerne, der efter en overbevisende indsats vandt lokalopgøret med 4-2.

”Det var bare så flot, og vi får scoret nogle mål,” siger den stolte cheftræner, Per Hansen, men han er hurtig til at få fodfæste og konstatere, at gutterne stadig brænder for mange chancer og modsat tillader modstanderen at score nogle lette mål.

”Der gik lidt for meget hæl og tå i tingene, da vi førte 4-1,” lyder det fra bossen, som uden at fortrække en mine synes, at sejren trods alt var for lille. Efter hans mening ville 8-1 have været mere passende.

”Vi fik to mål annulleret for offside, og Milan Johannsen havde et drøn på undersiden af overliggeren, hvor bolden ikke røg ind over stregen.”

Efter FBs føringsmål til 1-0 fik KB efter en lille halv time straffespark, begået imod Peter Dokic Olsen. Tidligere på sæsonen har det ikke været lykken for KB med tilbud fra den hvide plet, men Mikkel Knudstrup viste sig som et mandfolk og udlignede sikkert til 1-1. Kort før pausen lykkedes det så for Milan Johannsen at komme på måltavlen på et tidspunkt, hvor KBerne faktisk var en mand i undertal. Det var bare ikke til at se.

”Vi dominerede totalt og spillede mod slutningen af første halvleg det bedste pasningsspil, jeg længe har set,” siger Per Hansen og roser spillerne for en fornem indsats. Alle kæmpede som en enhed, og aftalerne blev overholdt. Dog vil cheftræneren godt fremhæve Milan Johannsen.

”Han har udviklet sig meget. Fantastisk kreativ i det offensive, men han er heller ikke bleg for at hjælpe til i defensiven. Og så scorer han et fantastisk mål.”

Efter pausen dominerede KBerne endnu mere, og Mikkel Knudstrup endte som dobbelt målskytte. Bare ikke på DBUs hjemmeside lige efter kampen. Her stod Andreas Tolman noteret for fuldtræfferne.

Sidstnævnte viste sig i stedet som en fuldgod og sikker erstatning, da Lasse Horn tidligt i kampen måtte udskiftes efter et voldsomt uheld.

”Vi har mistanke om en hjernerystelse, og selv om Lasse senere hen i kampen sagde, han var klar igen, valgte vi at spare ham. Nu må vi se, hvor slemt det egentlig er,” siger Per Hansen.

Næste kamp for KS-holdet er på søndag klokken 11.45 i Frederiksberg Idrætspark. Modstanderen er Husum.

Sådan gik det

10. september: FB – KB 2-4 (1-2) Mål: 1-0 (16), 1-1 Mikkel Knudstrup (28/straffe), 1-2 Milan Johannsen (39), 1-3 Jonathan Grumme (63), 1-4 Mikkel Knudstrup (75), 2-4 (86)