KB Talent søger trænere

Har du lysten og evnerne til at udvikle fremtidens Superligaspillere til F.C. København? Vi søger personer, som kan indgå i vores trænergruppe for aldersgruppen U9-U12.

KB Talent ønsker at tilføre yderligere ressourcer til vores kompetente trænergruppe for aldersgruppen U9-U12. Du vil indgå i et trænerteam med 1-2 andre trænere. Vi søger personer, som kan bidrage til udvikling af toptalenter. Vi ønsker kandidater med en stærk faglig profil samt lysten til at tilbringe mange timer på fodboldbanen. Du skal kunne træne tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 15.30 samt deltage i én kamp i weekenden. 

Du vil indgå i et visionært og ambitiøst miljø med personer, som brænder for talentudvikling og ønsker at udvikle talenter til professionelle fodboldspillere. Vi kan tilbyde et trænermiljø med kompetent sparring og træning af de mest talentfulde spillere i årgangen samt deltagelse på School of Excellences interne træneruddannelse og fælles studietur til udenlandsk topklub. 
Du er velkommen til at kontakte Talentchef Anders Lange på al@fck.dk eller telefon 26 15 92 06, hvis du ønsker yderligere informationer om at blive træner i KB Talent. 
Du skal maile din ansøgning til al@fck.dk med angivelse af ”KB-Talent-træner”. Vi skal have modtaget din ansøgning senest 5. december 2016.