KB Talent Nyhedsbrev

Kære alle

Det sker, at politiske beslutninger får utilsigtede konsekvenser, som politikerne ikke kunne forudse.

Disse konsekvenser oplever vi i KB på trænersiden. I KB Mikro, Børn og Talent, har trænerne mindre tid til deres frivillige arbejde. Der er flere faktorer på spil. Det mest åbenlyse er fremdriftsreformen, hvor trænerne skal bruge mere tid på deres uddannelse. Samtidig er der større krav om gode karakterer. Det krav kommer både fra venner, politikere og indefra.

Endvidere er økonomien i klubberne ikke fulgt med udgifterne i samfundet. Fx. er lejlighedspriserne steget og den offentlige transport er blevet væsentligt dyrere de sidste 10 år.

I den optimale verden vil kommunen betale de frivillige unge trænere. Deres værdi for børnene er indiskutabelt mange penge værd. Det sker desværre ikke, da tonerne oftere går  på, at landet mangler penge.

Vi må hellere italesætte de frivilliges indsats, som noget helt enestående. Tillige må trænerne betragte trænerjobbet, som deres frirum, hvor de får masser af glæder med de dygtige drenge. Vi skal derfor forstærke de positive oplevelser og relationer på holdene.

Skills 2017 1. Halvår

I bedes inden 1. december betale i medlemssystemet for Skills i det kommende halvår.

Alle bedes overholde fristen.

Frem til Jul

Træningsugerne bliver meget normale frem til jul. Ligeså spændende det er at rejse til stævne, ligeså fedt er det at træne med kontinuitet.

I den kommende periode er kampene forhåbentligt således, at vi møder modstandere på niveau med os selv. Gerne engang imellem en smule bedre.

Det er essentielt for drengene, at de møder stærke modstandere. Vores koncept ændrer sig ikke af den grund.

Vi analyserer fortsat, hvad de bedste positioner og hvilket tema drengene får mest effekt af til hver enkelt kamp. Selvom det måske koster lidt på resultatet i ny og næ. Vi er glade for jeres opbakning til denne linje, og vi er slet ikke i tvivl om, at det er bedst for drengenes udvikling.

Anders