KB fodbold – Kendte og bekendte trænerkapaciteter tilbage på Peter Bangs Vej.

Franz Dupont, Sportslig leder for KB ungdomsfodbold U4-U19 har en imponerende trænerstab til sin rådighed. Senest er Jan Michaelsen tiltrådt som ansvarlig for udviklingen af KB´s U10-U13 fodbolddrenge samt ikke mindst for at bidrage til udviklingen af de fremtidige træningskoncepter. Udover Jan´s imponerende fodboldkarriere der både omhandler 19 A-landskampe og UEFA Champions League kampe for Panathinaikos, har Jan efterfølgende været ansvarlig for School of Excellence U-19 drenge og i 4 år haft ansvaret for DBU´s U-17 landshold. En kompetent leder og træner med stort engagement og godt humør er nu igen tilbage på KB.

Som det fremgår af billedet har Franz også en anden prominent træner til sin rådighed. Christian Poulsen, hvis karriere er de fleste bekendt og dækker alt fra Asnæs, Holbæk, FCK, Schalke, Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian og  Ajax samt ikke mindre end 92 A landskampe. Megen fodbold erfaring fra øverste hylde gives videre til KB´s U-10 drenge.

Hjalte Bo Nørregaard, ikke med på billedet, 320 kampe for FCK, 5 x Dansk Mester, A-landsholdsspiller, med et ophold i Heerenveen og gymnastikforeningen i Aarhus - er også vendt tilbage til de græsbaner, hvor han som ungdomsspiller udviklede sit talent og som KB dreng i 1999 modtog Mindepokalen Granen. Hjalte er engageret som assistent træner for KB og SE´s dygtige drenge på U-17 holdet og dermed medansvarlig for udviklingen af de mange nye talenter.

God arbejdslyst til jer og alle jeres øvrige engagerede trænerkolleger.