KB Fodbold invitation Champions League billetpakke

Traditionen tro har KB Fodbold fornøjelsen at tilbyde klubbens frivillige ledere, trænere, hjælpere samt gode samarbejdspartnere og venner, muligheden for at opleve Champions League fodbold i Parken,når F.C. København i gruppespillet på hjemmebane møder:

• Club Brugge, tirsdag d. 27. september, kl. 20.45
  • Leicester City, onsdag d. 2. november, kl. 20.45
  • FC Porto, tirsdag d. 22. november, kl. 20.45

Årets KB Fodbold Champions League pakke består af 1 fodboldbillet til hver af F.C. Københavns tre Champions League kampe i Parken, samt deltagelse i et af klubarrangementerne forud for kampene, hvor KB Fodbold byder på danmarks nationalret/drikke i Pejsesalen samt bustransport til/fra Parken.

Den samlede særpris for denne KB Champions League pakke er 900,- kr. (max. 2 pr. person).

Din forkøbsret til ovennævnte KB Champions League pakke starter på Mandag d. 5/9-2016 kl. 12.00.

Tilmelding (køb) sker via medlemssystemet. Klik på "Champions League" i topmenu og udfyld formularen. Betaling sker ved tilmelding. Husk at afkrydse, hvis du ønsker deltage i klubarrangement og bustransport ud/hjem. Endelig tilmelding til klubarrangement foretages ved afhentning af billetpakker. Alle er garanteret plads til min. et klubarrangement og evt. flere såfremt, der er plads.

Tilmelding er efter først-til-mølle princippet. Forkøbsret til billetpakken udløber mandag d. 12/9-2016. Din tilmelding (køb) er registeret, når du har modtaget en kvittering fra KB’s kontor om, at du har betalt dine billetpakker. Du får direkte besked fra KB’s kontor, når dine billetpakker er klar til afhentning.

Yderligere tilkøb af KB Champions League pakker kan aftales via mail@kb-boldklub.dk. Tilkøb af fodboldbilletter til alle 3 kampe = 1200,- kr. Tilkøb til deltagelse i klubarrangement = 100,- kr..

Fodboldbilletterne er, i lighed med tidligere Champions League kampe, til de bedste pladser på B11/B8.

KB Fodbold ser frem til nogel fantastiske Champions League kampe og klubarrangementer på KB.

Med sportslig hilsen
KB Fodbold