U17-holdet fra School of Excellence sikrede sig i dag det danske mesterskab, selv om de stadig mangler at spille 5 kampe. Holdet har været helt suverænt i sæsonen, og dagens 3-1-sejr i Odense - på mål af Victor Jensen, Morten Hjulmand og Sidney Appu - var nr. 18, mens kun 3 er endt uafgjort og ingen tabt!

- Vi har spillet nogle kampe på et meget højt niveau og haft noget offensiv kvalitet i vores spil, som jeg ikke har set hos noget U17-hold i meget lang tid. Vi har være gode til at skabe chancer i alle kampe og også scoret i alle kampe, og i langt størstedelen af kampene har vi haft det udtryk og den DNA, som vi ønsker i F.C. København, fortæller en glad og tilfreds U17-cheftræner Jacob Neestrup.

- Jeg er rigtig stolt af drengene. Vi siger tit og med rette, at ungdomsfodbold ikke kun handler om resultater, men man skal stadig elske at vinde og hade at tabe. Forventningerne til det her hold har været store, men drengene har levet op til det og været modige og dygtige, og de har næsten hver gang vist, at de var det bedste hold på banen, understreger "Nees".

Det var særlig dejligt, at afgørelsen faldt allerede i dag, så alle spillerne kunne være med til at fejre mesterskabet. I morgen rejser en række landsholdsspillere nemlig til U17-EM-slutrunden i Azerbaijan fra den 5.-21. maj, hvor Danmark er i indledende gruppe med Frankrig, Sverige og England.

Det drejer sig om Mads Roerslev og Carlo Holse (som i år er oprykket fra vores U17-hold til U19-holdet) samt Niklas Vesterlund, Luka Rakic og Jonas Wind. Vores svenske U19-spiller Henrik Bellman er desuden udtaget til det svenske landshold. Alt imens fortsætter de hjemlige U17- og U19-ligaer, men nu kan U17-holdet som sagt ikke hentes!