Træner til KB Talent

Har du lysten og evnerne til at udvikle fremtidens superligaspillere til F.C. København? Vi søger personer, som kan indgå i vores trænergruppe for aldersgruppen U10-u12

KB Talent ønsker at tilføre yderligere ressourcer til vores kompetente trænergruppe fra U10-U12. Du vil indgå i et trænerteam med to andre trænere. Vi søger personer, som kan bidrage til udvikling af toptalenter. Vi ønsker kandidater med en stærk faglig profil samt lysten til at tilbringe mange timer på fodboldbanen. Du skal kunne træne tre dage om ugen fra kl. 15.30 samt deltage i én kamp i weekenden.

Du vil indgå i et visionært og ambitiøst miljø med personer, som brænder for talentudvikling og ønsker at udvikle talenter til professionelle fodboldspillere. Vi kan tilbyde et trænermiljø med kompetent sparring og træning af de mest talentfulde spillere i årgangen samt deltagelse på FCKs interne træneruddannelse og fælles studietur til udenlandsk topklub. Det er en fordel, hvis du har erfaring som træner eller spiller på højt niveau.

Du er velkommen til at kontakte Talentchef Anders Lange på tlf 26159206 eller al@fck.dk

Vi skal have modtaget din ansøgning senest december 2017.