EUROPA LEAGUE

UDSOLGT

Men du er velkommen til at skrive dig på venteliste. Det gør du ved at sende en mail.
HUSK AT SKRIVE, OM DU ØNSKER BUS UD/HJEM OG SPISNING

1/16 FINALE TORSDAG d. 15. februar 2018

KB Fodbold har hermed fornøjelsen at invitere klubbens frivillige ledere, trænere, hjælpere og gode venner til EL FODBOLD i Telia PARKEN mellem FC KØBENHAVN og ATLETICO MADRID

Invitationen består af fodboldbillet med nummeret plads, inkl. prematch arrangement i Pejsesalen på KB, hvor der traditionen tro bydes på stegt flæsk og drikke, herunder oplæg til EL kampen, QUIZ, lodtrækning om fine præmier samt guidet bustransport til og fra Telia PARKEN.

Pris pr. deltager 100 kr. (max. 2 billetter pr. person)
Ønsker du flere billetter forgår det via venteliste - send en mail til mail@kb-boldklub.dk
(Pris for ekstra tilkøb af billetter er 200 kr. pr. stk.)

• Dørene åbnes kl. 18.00
  • Maden serveres fra kl. 18.30
  • Afgang til Telia Parken kl. 19.45
  • Kampen spilles kl. 21.05.

Tilmelding sker via KB’s medlemssystem

• Log ind med dit medlemsnummer (står på medlemskortet).

Din adgangskode er de første 4 ciffer i din fødselsdato.

• Når du er logget ind klikker du på ”FCK vs ATLETICO” (i topmenu).

Al tilmelding sker efter ’først til mølle’ princippet. Seneste tilmelding og betaling er d. 5/2-2018.

Billetter til kampen udleveres d. 15/2-2018 eller efter aftale.