KS: Seværdigt lokalbrag i vente

Af Karl Aage Dalgaard. Foto: Jesper Nielsen

Hverken KB eller FB er med i toppen af Københavnsserien, men derfor behøver det ikke at blive en kedelig forestilling, der begynder på fredag klokken 18.30 i Frederiksberg Idrætspark. Snarere tværtimod.

”Lokalbrag plejer at tale for sig selv, og det tror jeg også, det kommer til at gøre på fredag,” siger KBs assistenttræner, Daniel Jønsson.

 

”Der er altid mange følelser på spil. Der bliver som regel givet lidt mere, og man hiver lige lidt ekstra kræfter frem i de svære situationer. Så jeg er sikker på, det bliver en seværdig kamp at se,” mener han. Om KB-mandskabet har han følgende kommentar:

 

”Vores pointhøst har ikke været tilfredsstillende, og det har vores defensiv heller ikke været. Det er selvfølgelig noget, vi har fokus på og arbejdet hårdt med de seneste par dage. Nu skal vi have lukket af nede i bagkæden. Vi skal nok komme frem til de chancer, vi skal bruge for at lave mål. Det bekymrer mig ikke.”

 

Målsætningen er krystalklar. 

 

”Vi går selvfølgelig efter en sejr, så vi stadig kan hænge på i toppen, og drengene er opsatte på at levere det, der kræves,” lyder det fra Daniel Jønsson. 

 

Han er helt på det rene med, at FB med seks point i fem kampe heller ikke har fået det udbytte, man havde regnet med.

 

”Derfor tror jeg også, det bliver en kamp, hvor der bliver presset på i begge ender. Vi skal bare holde hovedet koldt og spille vores spil. Så er jeg sikker på, at det er os, der står med de tre point efter kampen,” siger Daniel Jønsson.

 

Den omvendte kamp i efteråret sluttede med en KB-sejr på 4-2.

 

Velkommen i Frederiksberg Idrætspark på fredag klokken 18.30. Til god fodbold, kolde og varme drikke samt lækre ristede pølser med mere. 

 

KB hjørne

KB hjørne

Knudstruo scorer i sidste kamp mod FB

Knudstruo scorer i sidste kamp mod FB