Mangeårige K.B. medlem Niels Bindslev

* Navn:  Niels Bindslev

* Alder:  54

* Hvornår blev du medlem i K.B.?  1989

1. Hvornår og hvordan startede din interesse for cricket?
’Hjemme’ i Aalborg. Min far havde spillet en lille smule selv og var  ivrig tilskuer. ’Dengang’ var der to cricketklubber i Aalborg. Min far havde spillet/leget lidt med mig hjemme i haven. Som alle andre drenge skulle jeg også spille fodbold i klub. Det blev i Aalborg Chang, som også var en cricketklub. Så selvfølgelig skulle jeg spille cricket i en klub. Spillede min første kamp for Aalborg Chang i 1969.

2. Hvad er det bedste ved K.B?
- at få lov til at være invoveret i det suverænt bedste boldspil, der nogensinde er udtænkt
- at være sammen  med andre om denne her passion for cricket – og netop det at kunne være sammen med andre på trods af store
  forskelle i alder, uddannelse, baggrund mv. – på den led er cricket fantastisk til at bygge broer.

3. Hvad er din bedste K.B. (cricket) oplevelse og/eller minde?
Jeg har svært ved at pege på en enkel stående begivenhed. Det vigtigste er, at selvom vi som klub er meget anderledes end  i 1989 (da jeg kom til klubben), så  hænger vi stadig sammen som en velfungerende klub, hvor vi ’mødes’ om vores pasion for cricket.

4. Har du nogle gode råd (fx til unge spillere; afdelingen; andet)? Husk at velfungerende klubber er en forudsætning for, at vi kan blive ved med at spille cricket i Danmark, og at cricket (måske) kan blive større end idag. Så med en (fæl? - undskyld) omskrivning af et kendt citat kunne mit råd være:

Tænk på hvad du kan gøre for din klub (og dit hold), og IKKE hvad din klub (dit hold) kan gøre for dig.