Intimkoncert med Hanne Boel i Pejsesalen

På den sidste torsdag i november - inden juletravlheden spreder sig - besøger den danske og internationale kunstner Hanne Boel os i Pejsesalen og vil med sine to guitarister i en intimkoncert underholde os fra sit store katalog af numre og hits.

Hanne besøgte sidst KB i en udsolgt Pejsesal for tre år siden - og det blev en skøn, stemningsfyldt aften i selskab med en af vores allerstørste sangerinder gennem de sidste mange år.

Vi har skaffet flere pladser til den ellers helt udsolgte aften - og sætter nu yderligere 25 billetter til salg.

PRIS kr. 550,- inkl. inklusive spisning fra Restaurant Granen pr. person

Køb din billetter i KBs medlemssystem / Menu / Koncerter på KB.

Dato: Torsdag 25. november 2021 kl. 18.00
Buffet: kl. 18.00
Koncertstart: kl. 20.15
Sted: Peter Bangs Vej, Pejsesalen

Salget sker efter først til mølle. Vi mærker stor interesse - så skynd dig.

Hanne spænder genremæssigt vidt og har sunget såvel kirkekor som gospel, soul, jazz, rock og pop samt et stænk af techno. Hun har haft succes i hele Skandinavien samt Tyskland med et samlet pladesalg på 2,5 millioner og har spillet sammen med en lang række af den danske og internationale musikscenes allerstørste navne.

Hanne Boel er desuden den mest sælgende danske sangerinde nogensinde.

Der kan maksimalt købes 6 billetter per medlem.

Vil glæder os til at se dig til endnu en hyggelig klubaften på vores fantastiske anlæg i samvær med mange KBere og endnu en dansk kunstner af højeste internationale klasse.