Danske mestre anno 2019. Lad os få et nyt mesterskabsbillede.

Uden nederlag er guldet i hus

Cricket er måske medlemsmæssigt i antal den mindste sportsgren i KB, men spillerne er tæt på at være klubbens største profiler. Samtidig har de bevis på, at de udgør Danmarks bedste hold som forsvarende danske mestre.

På søndag kan guldet atter komme i hus. Endda på hjemmebane på Peter Bangs Vej. Klokken 11.00 bliver der ’klang i battet’, som det står skrevet i ’Fra den gamle bane’ – KBs godt 100-årige legendariske klubhymne.

Modstanderen er som så ofte før Svanholm, og som optakt til kampen kan man på cricket.dk læse følgende beretning fra seneste turneringsrunde, hvor KBerne besejrede Albertslund:

”KB fører nu Elitedivisionen med én spilleomgang tilbage med fem sejre af fem mulige, mens Svanholm og Skanderborg hver har fire sejre. Det betyder, at KB vinder mesterskabet, hvis de ikke taber deres sidste kamp mod Svanholm. Hvis Svanholm derimod vinder over KB, og Skanderborg vinder deres sidste kamp, vil de tre hold stå lige. Mesterskabet skal så afgøres ved den bedste NRR, og her står KB bedst inden den sidste kamp.”

NRR (Net Run Rate, red.) svarer i cricket groft sagt og primitivt oversat til målforskel i fodbold, men lad os undgå det. Spil guldet i hus, kære cricketspillere. Ligesom I gjorde det i 2016, 2018 og sidste år. Held og lykke.

DM-finalen afvikles på fodboldsidens bane 1 og 2. Ligesom i de gode gamle dage.

Stillingen i Elitedivisionen. Når billedet kommer frem, trykker du i det tomme felt med Række på Elitedivision og derefter på Vis.