Fra venstre til højre - Aftab Ahmed, Yasir Iqbal og Amjad Khan

Så står sæson 2019 foran døren og vi glæder os.

Efter den gode 2018 sæson er der store forventninger til klubben. KB1 skal forsvare guldmedaljerne mens KB2 skal prøve at tage den sidste skridt for at sikre sig en oprykning.

Vores hold er stort set uændret i forhold til 2018. Vi har dog mistet Jino Jojo som er flyttet til England. Vi vil savne Jino som altid var der for sine holdkammerater og altid satte klubben over sine personlige interesser.

Til gengæld har vi fået en stor forstærkning i form af Zameer Khan – en spiller emd stor landsholdserfaring og en af de bedste gærdespiller i Danmark. Zameer flytter til KB fra Svanholm (Brøndby). Det bliver spændende at følge Zameers udvikling i 2019.

Derudover laves der ændringer i forhold til ledelse af vores hold. Yasir Iqbal den mest vindende cricket spiller i KB (2 x Guld, 2x Sølv og 3x Bronze) og med over 40 landholdskampe ønsker at arbejdsmæssige årsager at drosle ned. Derfor vil han sæson 2019 være anfører for KB1 i turneringen mens Aftab Ahmed (59 landsholdskampe) overtager som anfører for T20 (20 overs og tidligere pokalturnering). KB har ikke tidligere vundet T20 turneringen men har 2 gange tabt finalen de senere år. Ambitionen er vinde begge turneringer i 2019. Især er det interessant at DIF har godkendt T20 turneringen som officielt Danmarksmesterskab på lige fod med 50 over turneringen. Desuden vil vinderen af T20 turnering kvalificere sig til ECL (European Cricket League) som er crickets svar på Champions League, som vi kender fra fodbold. Det bliver dog ikke let at vinde da vores konkurrenter har forstærket sig væsentligt. Det lover dog til at blive en spændende sæson.

For KB 2 fortsætter Zoraiz Khushdil som anfører mens Madhu John er anfører for KB3.

Vi ønsker alle spillere og ledere held og lykke med den nye sæson.