Storsejr til KB i sæsonpremieren

KB fik en drømmestart i Elitedivisionen mod oprykkerne fra Esbjerg og vandt med mere end 300 point, selvom holdet manglede de rutinerede kræfter, Yasir Iqbal (anfører) og Aftab Ahmed på grund af karantæne.

Viceanfører Shehzad Ahmed vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Esbjerg havde dagen før overrasket og spillet uafgjort mod KBs 'onde ånd' fra 2017, Ishøj. Shehzad Ahmed og Pawan Sarangal begyndte godt og straffede modstandernes dårlige bolde med et højt scoringstempo.

De skiltes ved totalen 119, hvor Shehzad Ahmed mistede sit gærde. Keith Dabengwa erstattede Shehzad Ahmed og fortsatte det høje scoringstempo sammen med Pawan Sarangal, som nåede at score 117 point på blot 96 bolde. Han spillede flot og var en fornøjelse at følge.

Der var flot spil fra flere KBere (Keith Dabengwa, 79 point, Bashir Shah, 45 point og Omar Hayat, 42 point), og det grundlagde en af de største KB-halvlege på hele 371 point.

Med så mange point på tavlen var det et spørgsmål, om hvor stor sejren ville blive. Alle kasterne viste stor disciplin og holdt højt tempo. På kastesiden var det især landsholdsspilleren Bashir Shah, som var højdepunktet. Han var næsten ustoppelig og endte med at tage fem gærder for blot to point på sine seks overs.

Esbjerg endte med 65 point, og dermed blev KBs sejr på hele 306 point, som må være en af holdets største sejre. Der bliver brug for storspil igen næste søndag, hvor KB1 møder velspillende Herning i Glostrup.