Gå ikke glip af nyheder fra KB

Vi sender jævnligt nyhedsmail om spændende aktiviteter, som sker på KB – fx camps, turneringer, koncerter og billetter til FCKs hjemmekampe.

Vi sender nyheder, som du er interesseret i. Er du fx fodbold medlem, modtager du ikke mails omkring tenniscamps og omvendt.

For at modtage vores nyhedsmail skal du have accepteret modtagelse. Det gør du ved log in i medlemssystemet / klik på "Medlemsoplysninger" i venstremenu / skriv ”ja” ved "Ønsker du nyhedsmail".

Møder du forhindringer i medlemssystemet, er du velkommen til at kontakte administrationen:

Mandag - torsdag  kl.  08.30 - 15.00
Fredag kl. 10.00 - 14.00

Du vil måske blive bedt om at ændre din adgangskode – de nye koder skal være af mindst 6 karakter og indeholde mindst et bogstav og mindst et tal. Også her kan administrationen være behjælpelige.