KB er stadig ubesejret

KB1 vandt pinsesøndag over topholdet Herning i en spændende kamp og topper dermed Elitedivisionen med to sejre ud af to mulige.

Herning vandt lodtrækningen og sendte KB til gærdet. Shehzad Ahmed og Keith Dabengwa grundlagde fundamentet med 59 point efter tab af Nana på kampens anden bold. Herning pressede optimalt, og KB var ikke i stand til at få etableret nogen god halvleg.

KB havde alle mand ude for 143 point på blot 35 overs. En total som er alt for lille holdet taget i betragtning. Det var Keith Dabengwa og Shehzad Ahmed, som var de primære bidragydere for KB med henholdsvis 39 og 30 point.

KB vidste derefter, at Herning skulle presses fra første bold, hvis midtjyderne skulle overraskes. Basit Javed og Amjad Khan lagde hårdt ud og pressede modstanderne. Efter de første syv overs havde Herning mistet to gærder for blot 17 point, og KBerne 'lugtede blod'.

Spinbowlerne og landsholdsspillerne Anique Uddin og Bashir Shah tog fat og ryddede hele Herning-holdet for blot 73 point på 26 overs. Især Anique Uddin var flyvende ved at tage årets første hattrick (tre gærder på tre bolde) i Elitedivisionen og endte med et imponerede kasteresultat på seks gærder for 20 point på 8.4 overs.

Kampen viste, at KBs hold i år har den ekstra kant og mentale styrke, som er absolut nødvendig, når holdet kommer ud i tætte kampe. Holdet virker mere homogent og klar til at forbedre sidste års resultat.

KB1 spiller næste kamp på søndag mod Skanderborg i Albertslund. 

Også KB2 er stadig ubesejret og har sikret sig oprykning i T20 Pokalen til Serie 2. Utrolig flot arbejde i betragtning af at holdet har haft fire-fem ungdomsspillere i alle kampene. Nu kan holdet fokusere på turneringen (2. division), hvor man topper tabellen med seks point for tre kampe.

KB2 spiller næste kamp mod oprykningskandidaterne fra Bella den 17. juni i Albertslund.