Gylden storsejr over holdet fra Vestegnen 

Årets sidste kamp i Elitedivisionen stod mellem KB og Svanholm fra Brøndby. Situationen var klar – vinderen af denne kamp var Danmarksmester. Svanholm vandt lodtrækningen og valgte at sende KB til gærdet. Et overraskende valg da det aldrig er let at "jagte" en total i en finale.

Svanholm lagde bedst ud og havde fire KB-gærder ude for 53 point efter 16 overs. KB mistede både den spillende træner, Keith Dabengwa og anfører Yasir Iqbal tidligt. Unge Anique Uddin kom ind til gærdet og fik stabiliseret halvlegen med nogle flotte slag. Efter 24 overs havde KB 99 point og mistet fem gærder. Herefter tog de to erfarne spillere, Amjad Khan og Aftab Ahmed, fat og så sig ikke tilbage. De spillede flotte og overbevisende slag og havde et "partnership" på 131 point, så KB havde 230 point efter 41 overs. KB sluttede med overbevisende 309 point for otte gærder efter 50 overs på en meget hurtig bane i Albertslund. Det gjorde spillerne fra Svanholm modløse og frustrerede. Det var meget flot spil af Amjad Khan og Aftab Ahmed, som lavede henholdsvis 110 point og 55 point, og var afgørende for den store flotte KB-halvleg.

 

Aftab Ahmed, Anfører Yasir Iqbal og kampens spiller Amjad Khan

Aftab Ahmed, Anfører Yasir Iqbal og kampens spiller Amjad Khan

Såfremt Svanholm skulle vinde, var de afhængige af, at deres to landsholdsspillere Zameer Khan og Hamid Shah skulle lave hovedparten af deres point. Zameer Khan var ude på halvlegens allerførste bold, mens Hamid Shah var ude overen efter, og Svanholm havde seks point for to gærder. KB blev ved med at tage gærder, og Svanholm var ude for 135 point for alle gærder efter 34 overs. Især KBs kaster Bashir Shah var flyvende med fire gærder for 34 point på ni overs. Dermed blev Bashir Shah også topscorer med 27 gærder i Elitedivisionen i 2018.

KB slog Svanholm med overbevisende 174 point. En meget velfortjent sejr som blev overværet af over 100 tilskuere. Efter sejren kunne KB hyldes som Danmarksmestre 2018.