Det har været småt med opdateringer, fra KB’s danske cricketmestre hidtil – men manglende opdateringer er ikke ensbetydende med dårlige resultater. Grundet logistiske problemer, er drengene fra Peter Bangs Vej rykket til Albertslund, som nu agerer hjemmebane for mesterholdet. Turneringsstrukturen er endnu en gang blevet ændret, og i år er der 7 mandskaber i Elitedivisionen og 6 mandskaber i en landsdækkende T20 turnering.

T20-turneringen: Her har holdet spillet 5 kampe hidtil. Det er blevet til 3 sejre og 2 nederlag. Overraskende nok har drengene haft problemer med Ishøj CC. Holdet ligger på nuværende tidspunkt på en delt 2. plads og har brug for, at nogle af de andres hold resultater flasker sig i vores favør, hvis vi skal kunne kaldes os for T20-mestre. Svanholm kom forbi Albertslund med høj moral, men tog derfra slukøret, efter de måtte ligge legemsdele til 186 point. Skanderborg formåede kun at samle små 120, som vi indhentede uden problemer.

Af personlige resultater kan man nævne, at årets spiller 2016 Aftab Ahmed lavede sit første T20 & KB century mod AB på blot 51 bolde. I samme kamp kastede Yasir Iqbal sig til et hattick. Keith Dabengwa som er spillende træner igen i år, har på nuværende tidspunkt flest T20-gærder til sit navn, mens Aftab Ahmed har lavet flest point.

Elitedivisionen: De forsvarende mestre har lagt godt ud i denne turnering. Det startede med et overraskende uafgjort mod Ishøj – ja, dem har vi haft problemer med i år. Men herefter har holdet hentet 3 sejre, mod hhv. Skanderborg, Herning og Svanholm. Vores nærmeste medaljekonkurrenter Skanderborg og Svanholm, har virkelig fået ørerne i maskinen, når de har spillet mod det velsmurte KB hold. Skanderborg måtte ligge øre til massive 329 point på hjemmebane, hvor Pawan Sarangal og Abhijeet Venkatesh fornøjede sig. Pawan Sarangal med 101 point. Dagen efter mod Herning vandt vi en nervepirrende kamp i sidste over, hvor Abhijeet fjernede 3 gærder i sidste over, og i sidste uge kom Svanholm på besøg i Albertslund. Her blæste Aftab Ahmed i gennem Svanholm – til trods for sin skade med en albue der driller og som har holdt ham fra at kunne kaste i år – fraset 2 kampe, hvor han har fået 5 gærder i begge! Vi er det eneste ubesejrede hold i Elitedivisionen og ligger nr. 1. De næste to måneder! Har vi blot 4 kampe. 2x 50 overs mod Nørrebro og 2 T20 kampe. Vi går snart Ramadanen i møde, så det brokker drengene sig nok ikke over. Herudover kan det nævnes, at Omar Hayat som har haft en fin start på sæsonen, er ude skadet i nærmeste tid med en(to) brækkede fingre. Shehzad Ahmed er ligeledes ikke 100 % kampdygtig efter en fibersprængning i baglåret til en landsholdstræningskamp.   

KB2 lagde stærkt ud med sejr i T20 over Ishøj, men siden da er man løbet ind i nederlag mod Albertslund og Nørrebro. I 2. divisionen er holdet i den evige kamp mod Soranerne om oprykningsmuligheden, her ligger Soranerne 1, efterfulgt af KB2 på andenpladsen, eftersom Soranerne vandt det første interne opgør.