Så starter ny sæson om ganske kort tid og KB går et spændende sæson i møde.

Sponsor

Det er med stor glæde at jeg kan meddele vi KB Cricket har fået BDO som sponsor. BDO er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed og 100 % danskejet og ledet. I Danmark har BDO over 30 kontorer og 1.096 medarbejdere.

Såfremt I har familie og venner som skal bruge en revisor skal I endelig kontakte BDO https://www.bdo.dk/da-dk/hjem

Hjemmebane

Alle som har været forbi KB på Peter Bangs Vej har set at byggeri af ny KB Hal er fuld i gang. Det medfører at Bane 1 bliver inddraget som byggeplads. Det rammer selvfølgelig også cricketafdeling og betyder at vi ikke kan spille hjemmekampe på KB.

Vi har lavet en aftale med Albertslund Cricket Klub om at leje deres bane. Derfor bliver alle hjemmekampe afviklet på deres bane.

Adressen er: Albertslund Stadion, Skallerne 14, 2620 Albertslund

Skoleprojekt

KB har i 2017 igangsat et større skole projekt. Læs mere her:

Anfører

Der er ikke sket nogle ændringer på anførerfronten. Det betyder at følgende er anfører:

• KB1: Yasir Iqbal (Viceanfører: Aftab Ahmed)

• KB2: Zoraiz Khushdil (Viceanfører: Aatif Pervez)

• KB3: Madhu John

Nyt kamptøj

Kjøbenhavns Erhvervsklub har givet et generøst bidrag til at KB1 og KB2 kan få ny spilletøj. Kamptøjet vil være klar før første turneringskamp – forhåbentligt før. Flere detaljer mht. levering, egenbetaling mv. vil følge på Facebook.

Der vil også være nye trøjer (ikke helt kampsæt) til KB3 og ungdom (med egenbetaling).

Kamptrøjer vil have BDO logo på fronten.

Sportsudvalg

Med erfaringer og evalueringer fra sidste år har vi valgt at justere på sportsudvalget og dermed udtagelses processen.

Alle anfører (for hhv. KB1, KB2 og KB3) vil give deres input til det hold de ønsker. Herefter vil Keith (træner) og Saqib (sportskoordinator) udtage det endelig hold med henblik på træningsindsats, resultater, behov, taktik mv. Formålet med dette setup er at skabe en effektiv udtagelses proces baseret på objektive kriterier og en holistisk tilgang.

Keith og Saqib vil afholde faste møder med Jens Bønding (Ungdomsleder) for at sikre input vedrørende ungdomsspillere i forhold til udtagelsesprocessen.

Holdledere

Injam og Mojo (Madhu John) vil være ”holdledere” for KB1 og KB2 i 2017 sæson. Det betyder ikke at de nødvendigvis vil være tilstede under kampene men vil aflaste anførerne med hensyn til de praktiske opgaver og hjælp. Deres primære kontakt på holdene vil være til anfører, viceanfører, træner og regnskabsfører.