På sæsonens allersidste bold tabte KB kampen til Ishøj og dermed mulighed for at genvinde Danmarksmesterskabet.

Før årets sidste kamp var situationen, at en sejr over Ishøj vil gøre KB til mestre mens et nederlag vil sende mesterskab til Brøndby. Efter at have ”tabt” lodtrækning blev vi sendt i marken hvor vi startede godt på en ellers våd bane. Der var generelt god disciplin over holdet og Ishøj formåede at lave 147 point. En overkommelig total men Ishøj havde tidligere i sæsonen voldt os store problemer. Derfor kunne kampen blive spændende og det gjorde den.

 

Til gærdet kæmpede både Shehzad og Keith for at stabilisere vores halvleg før Shehzad noget tvivlsom blev dømt løbet ud. Generelt havde dommerne ikke nogen god dag med flere tvivlsomme kendelser. Men når det er sagt, så skulle flere at vores bærende spillere have taget mere ansvar og spillet kampen og mesterskabet hjem.

 

Kampen blev så spændende at der på kampens sidste over skulle laves 6 point for at vinde. På kampens sidste bold skulle der laves to point for at vinde og en point for uafgjort – som ville betyde en omkamp. Desværre blev Omar – som havde kæmpet bravt – løbet ud på kampens sidste bold og dermed endte guldmedaljerne i Brøndby i stedet for på Peter Bangs Vej. En svær pille at sluge med baggrund i hvordan holdet sæsonen igennem havde domineret rækken, på nær de sidste to kampe som kom til at koste dyrt.

 

Fokus for kommende sæson vil i endnu højere grad være at få revanche. Planlægning og det hårde arbejde starter allerede fra nu af så vi ikke igen risikere at “fejle” når det virkelig gælder.

 

Med sølvmedaljer i 2017 har KB nu seneste 5 år sikret sig medaljer.