Nærtformand  for Dansk Cricket Forbund, Søren Henriksen overrækker Thomas Provis-pokalen – prisen til årets spiller – til Aftab Ahmed fra KB. (cricket.dk)

Nærtformand for Dansk Cricket Forbund, Søren Henriksen overrækker Thomas Provis-pokalen – prisen til årets spiller – til Aftab Ahmed fra KB. (cricket.dk)

Aftab Ahmed kåret til årets cricketspiller

af Shargiil Bashir

Den 11. marts 2017 afholdte Dansk Cricket Forbund det årlige Repræsentantskabsmøde i Idrættens Hus. Vanen tro skulle årets cricket spiller i Danmark også kåres. Med KB’s flotte sæson i 2016 hvor holdet blev Danmarks mestre måtte titlen gå til en KB’er. Og det blev landsholdsspiller Aftab Ahmed som fortjent blev året cricketspiller i Danmark.

Den 26 årige Aftab kom til KB fra Glostrup i 2015. Han var en af KB’s allerbedste spillere i 2016 sæsonen og er en naturlig leder på holdet (samt medlem af cricketafdelings spilleudvalg). Aftab som er uddannet læge, tog i sæson 2016 imponerende 26 gærde for 317 point og lavede samtidig 345 point til gærdet. Han var en af de 4 KB’er som var med landsholdet til VM kvalifikation i Los Angeles i efteråret 2016 og også her var han en af landsholdets dominerende spillere.

2016 var et fremragende år for både KB og Aftab og vi forventer, at med den ambitiøse indstilling som der ligges for dagen bliver 2017 endnu bedre end sidste år.