Baljit Singh donere en ny kastemaskine til KB

En af klubbens mest betydningsfulde gærdespillere, i nyere tid, Baljit Singh som i dag lever i Schweiz, har valgt at donere en ny kastemaskine til klubben. Dette bidrag vil være del a flere initiativer til at støtte K.B. cricket, især ungdomsafdeling. Baljit er uddannet cand.scient.pharm fra Københavns Universitet og har doktorgrad fra London School of Pharmacy i 2005. Efter at have arbejdet et par år in Danmark, blev han tildbudt et job i Novartis og flyttede derfor til den ”farmaceutiske Mekka” i Schweiz for at arbejde. Siden er han blevet partner i et større konsulentbureau inden for medicinal branchen.

Baljit kom til KB i midt firserne sammen med hans bror Jasvinder og begyndte at spille cricket da han var 7 år gammel. Han var et naturtalent og viste tidligt store prøver på hans flotte gærdespil. Der har ikke været mange dage i Baljit’s ungdomsår som ikke er blevet tilbragt i nettene på Peter Bangs Vej. Han havde en lyst til altid at forbedre sig og altid at spille cricket, men det var også her han forstod hvad hårdt arbejde betød, fik venner for livet, men udviklede også fundamentale lederskabs evner. Han debuterede som 15-16 årig på KB’s 1. hold og blev hurtig åbningsgærde og spillede sig senere til samme rolle på landsholdet. Baljit nåede at spille over 150 1. holds kampe og 49 landskampe for Danmark (klubrekord) inden han rejste til England in 2003 og derefter Schweiz. I øvrigt modtog Baljit KB’s ungdomslegat i 1991, Kong Frederiks IX’ Ærespris i 1999 og Leo Dannins Studielegat i 2000.

Stor tak til Baljit på vegne af hele cricketafdeling for hans generøsitet donation til klubben.

Kastemaskinen er bestilt og forventes an ankomme medio maj.