April 2016

Sæsonstart

Så er det ved at være årets bedste tid - start på cricket sæsonen.

Klubben går en spændende sæson i møde. Blandt andet ser SU frem til at byde velkommen til vores første professionelle træner – Keith Dabengwa. Det bliver også spændende at følge vores unge spillere som har trænet ihærdigt i de nye indendørsnet siden januar måned.

Ændringer i SU

På afdelingsmøde i januar ønskede Yasir Iqbal (1. holds repræsentant) og Junaid Khushdil (Ungdomsleder) ikke genvalg til Spilleudvalget (SU). SU takker Yasir og Junaid for deres store bidrag i klubben igennem mange år.

I stedet blev Madhu John valgt som Ungdomsleder mens Aftab Ahmed (Jn) blev valgt som Eliterepræsentant.

I 2016 ser Spilleudvalget således ud:

• Formand - Shargiil Bashir

• Økonomi ansvarlig - Zoraiz Khushdil

• Ungdomsleder – Madhu John

• Elite repræsentant – Aftab Ahmed

• Bredde repræsentant - Jesper Jensen

• Special Projects – Niels Binslev

• Special Projects - Injam Khokhar

Sportskoordinator

Som informeret tidligere har Saqib sagt ja til ”rollen” som Sportskoordinator. Hans rolle bliver at være sparringspartner for anfører for KB1, KB2 og KB3. Herudover vil han have ansvaret for UK (udtagelses komiteen).

KBI Truppen

For at sikre optimalt fokus på både Elite og Bredde cricket har vi valgt at lave en KB1 trup. For at være en del af denne trup skal spillerne efterleve følgende krav:

• Ansvarlig (rollemodel)

• Viser god og sportslig opførsel

• Regelmæssig træning

• Være i en fysisk – og spillemæssig god form

• Bestå løbetest med krav om at kunne løbe 1 km. på 6 minutter

For april måned (2016) er der udtaget en KBI trup af UK. Spillerne i denne trup har april måned (frem til 28. april 2016) for at vise at de kan leve op til de ovennævnte krav.

De spillere som ikke kan leve op til disse krav vil ikke være en del af KB1 trup efter den 28. april 2016.

Bemærk at KB1 trup er dynamisk og kan løbende tilpasses af UK.

Der er udtaget følgende spillere til KB1 trup:

• Yasir Iqbal

• Aftab Ahmed

• Shehzad Ahmed

• Keith Dabengwa

• M. Farooq

• Jino Jojo

• Hamad Khan

• Altamish Khan

• Junaid Khushdil

• Zoraiz Khushdil

• Haroon Malik

• Aatif Pervez

• Bashir Shah

• Asad Shah

• Hassan Sheikh

• Abhijit Venkatesh

Alle senior spillere som ikke er del af den ovenstående trup er en del af ”øvrige” truppen.

Træningstider

Der vil være følgende træningstider for udendørs 2016:

• Tirsdag     17.55 – 20.30: KB1 Truppen

• Onsdag     17.55 – 20.30: Øvrige senior  og ungdom

• Torsdag    17.55 – 20.30: KB1 Truppen

• Lørdag      10.55 – 13.00: Ungdom

For at sikre et højt træningsniveau er det vigtigt at du træner i den trup hvor du er allokeret. Såfremt du ønsker at deltage i en anden holdtræning skal det koordineres med Saqib.

Tilpasset træning

Da vi for første gang har en professionel træner til rådighed giver det mulighed for at få individuel (i mindre grupper) og tilpasset træning sammen med Keith.

Såfremt du ønsker at have individuel træning med Keith så skriv til undertegnede.

Jeg ønsker alle en solrig, hyggelig og succesrig cricket sæson.

Bedste KB hilsner

Shargiil Bashir