Pawan Sarangal langtidsskadet

Følggende er ikke tidlig aprilsnar, men snarere en realitet, efter at KB's bedste gærdespilleri 2015 - Pawan Sarangal - er kommet slemt til skade på arbejdet.

Pawan som havde en forrygende sæson 2015 - den mest scorende spiller i KB og i Danmark er på nuværende tidspunkt ude af spil i hele 2016 - og muligvis længere.

Under sit erhverv kom Pawan slemt til skade, da han fik 2.000 kg. gods over sin højre fod.  Cricketafdelings SU medlem og læge Aftab Ahmed fortæller om hændelsen: "Pawan har desværre været indvolveret i en meget slem arbejdsskade den 2. marts. Jeg blev kontaktet af Pawan minutter inden han blev trillet ind på operationsstuen på Rigshospitalets TraumeCenter."

De foreløbige oplysninger om uheldet tyder på, at Pawan har brækket sin fod på alle led og kanter.

"Pawan gennemgik en operation der gik som forventet. Der var tvivl om, lægerne kunne rede foden, men heldigvis står Pawan ikke til at miste sin fod." 

KB er allerede i dialog med FC København for at sikre den bedst mulige genoptræning til Pawan. KB og FC København vil stille deres fysioterapeut team til rådighed for Pawan. Denne skal han gøre brug af, da han ventes ude og ikke i stand til at gå i mindst 3 måneder.

Tabet og savnet af Pawan på og udenfor banen, vil tydligvis kunne mærkes på både KB og Danmark. Pawan havde fået godkendelse til at repræsentere Danmark i internationale turneringer og var tiltænkt en væsentlig rolle for Danmark ved ICC turnering til efteråret. Pawan er naturligvis skuffet over, at miste denne sportslige begivenhed, men fast besluttet på at han en dag vender tilbage til cricketbanen.

Aftab fortsætter: "Genoptræning vil være lang og sej, men Pawan med hans arbejdsmoral, vil helt sikkert også tage denne hændelse i stiv arm. Det vigtigste nu vil være, at han får ro og lader kroppen heale ovenpå traumaet."

Vi ønsker Pawan held og lykke med genoptræning, og krydser fingre for at hans helbred kommer i orden hurtigst muligt.