2. holdet vinder Serie-3, KB3 sejrer i 4. divisionen

af Aftab Ahmed

 

Med landsholdet på tur, med to KB'ere på holdet, var der ingen kampe for 1. holdet i denne uge.

 

KB2 vandt endnu engang, i dag gik det udover Soranerne. Vanen tro var det Deepak der var i pointene - en sand runmachine for 2. holdet. Nu må vi håbe, at nogle andre også tager over og bidrager. Sæsonen begynder for alvor primo maj, hvor den står på 50 overs cricket.

 

Soranerne var godt med, og manglede 27 på 24 bolde med 5 gærder i behold. Da undertegnede kom ind på Peter Bangs Vej, valgte anføreren at smide bolden i hænderne på Haroon Malik. Manden som tidligere har terroriseret hold i elitedivisionen kastede under devisen - sol, måne og stjerne ned i venstre lomme. 4 kastede ud medførte dette, og så var Soranerne slået i småstykker. KB2 vandt med 10 point og dermed ligaen - der er finale i løbet af den kommende tid.

 

KB3 mødte Herlev i 4.divisionen. Vores anførere på de diverse hold, må øve sig i lodtrækning, da Mojo tabte den blev vi sendt i marken. Holdet med tilførsel af spillere fra KB2: Ali Hassan & Hamza Akthar. Desuden var en anden tidligere landsholdsspiller også til at finde på anlægget - hvem det var er ukendt.

 

Herlev kom kun for at slå til venstre. Zaryan Safdar ramte når de ikke gjorde og fik 3 flotte gærde for 6 points. Herlev var ude for 75 på 16 overs. Undertegnede

 

Med 40 ekstra blev det meget nemmere men det var koldt. 3.holdets bedste og ældste spiller - Jens Bønding -  brillierede med 13*. Også fik alle klubkammeraterne ikke lov til at hovere over et gærdefald til manden med de røde skinner (undertegnede).