KB ligger stærkt ud mod AB

af Aftab Ahmed

 

Sæson 2016 med nye ansigter til KB fik en god start da de uden nævneværdige problemer besejrede AB i årets første T20 (Pokal) kamp.

Truppen lidt ændret i forhold til sidste år, med tilgang af de to ex-AB'er Jino Jojo og Abhijit Venkatesh - som begge ønskede at spille i en klub med mere stabilitet og udviklingsmuligheder, samt den nyerhvervede spillende træner samt ex-testspiller Keith Dabengwa.

KB blev sendt til gærdet først, og fik en god start ved brødrene Ahmed. Aftab nok den mere dominerende indtil han faldt ved 23 i 7 over. Keith kom ind og så solid ud i sin teknik og temperament. Efter ca. 12 overs var vi 85 for 2. Der fik AB spillet sig tilbage i kampen med 3 hurtige gærder, som sørgede for, at vi kun nåede 128-7 efter de 20 overs. AB med 6 strafpoint for forlangsom afvikling gjorde at deres target blev 135.

Abhijit og Yasir startede kastning for KB. AB var hurtigt 20 efter 2 overs, og introduktionen af Aftab ændrede ikke på det. Lige indtil Keith i et horisontalt greb fjernede Annique (AB), og ex-KB'er Naveed forærede sit gærde væk. Så var gassen gået ud af ballonen, og Bashir og Keith viste glimrende left-arm bowling. Aftab fik lov igen og fjernede 3 AB'ere for 25 og Thanga samt Asad fik lov til at svinge armen og fik et gærde hver.

En god start på sæsonen, som viste, at vi mangler en del i vores markspil - som mildest talt var ringe. Næste uge har vi to kampe mod hhv. Svanholm og Nørrebro.

 

KB2 har også fået en glimrende start på sæsonen. I lørdags udraderede de holdet fra Glostrup. KB's 140 mod Glostrups 95.

Og i søndags var det lokalopgør mod Copenhagen C.C. som nåede ca. 100 mod vores 150.

Omar Hayat i hopla på andenholdet med hhv. 43 og 53 over weekenden.